hvordan å gå ned i vekt, forbereder seg på å vinne Ardennerslaget

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-12-14
Har du problemer shedding vekt og holde den av. Her er noen ammunisjon til å forberede deg til å vinne slaget om The Buldge! Dette er første del i en serie artikler

Du trenger:. .
Fastsettelse
Vil Power.
Allierte.


en.
Ved å lese denne artikkelen, er du allerede begynt å ta det første skrittet. Det første steget er å erkjenne at dette ikke er enkelt, og du trenger hjelp og oppmuntring. Du trenger veiledning og noen til å holde deg ansvarlig. Disse vil bli dine allierte i slaget, fordi du vil ha en veldig tøff tid å gjøre dette alt på egen hånd. Du trenger ikke å få en personlig trener, men det er absolutt en god ide hvis du har råd til det. Ellers bør du ha en god venn, til slektning eller ektefelle bidra til å holde deg ansvarlig. Ideelt det er noen som ikke er overvektig (eller bare mildy overvektig), noen som respekterer deg og noen som du respekterer. I mitt tilfelle, oppfylt min kone denne rollen.
To.
Tog eller Re-tog selv. Dette er en krig, og hver soldat starter med grunnleggende opplæring. Fersk frukt, Vegatables, hele korn og vann er dine våpen. Lær å elske dem. Spis Vegatables minst to ganger om dagen og ikke laste dem opp med cheesy sauser eller smør. Se på den nye maten pyramide, lære det. Drikk rikelig med vann. Hvis du er en som drikker kaffe, lære å ta sort eller med bare en halv teskje sukker og en unse av fett gratis melk. Prøv å ikke drikke mer enn to kopper om dagen på det meste, og en eller mindre er bedre. Snakk med legen din om hva som er riktig for deg.
Tre.
Lær fienden. Søtsaker, melkesjokolade, Bacon, brus, ost og smør. . . du fyller i det tomme . . . , Disse er dine fiender. Av Produkter med hi-fruktose mais sirup skape kaos på kroppen din. De kan belaste med energi for en kort stund, men de er vanskelig på bukspyttkjertelen din og har en tendens til å komme med litt av et krasj. Hvis du må ha brus, begynne å gjøre det bare en og annen brus. Prøv å gå en dag med seg en brus. Få dine allierte til å hjelpe deg. Bytt ut brus med appelsin juice.
Fire.
Lag en strategisk kamp plan! Arbeid med dine allierte til å sette rimelige vekttap mål. Litt om gangen som regel veien å gå, fordi krasje dietter og ekstreme tiltak som regel ikke fungerer, og i mange tilfeller er farlig for helsen din. Snakk med legen din og muligens en kostholdsekspert om hva som er best for kroppen din. Hvis du kan stadig mister en halvkilo i uka, innen 6 måneder vil du ha tapt 25 pounds.
Fem.
Du skal nå være forberedt på å sette disse planene ut i livet. Det er på tide å gå til krig, og denne krigen vil ikke være lett å vinne. Du må holde deg til din kamp planer og ikke miste av syne målene dine. Glem aldri fienden! Jeg skal legge ressurser i en annen dag eller to etter den første publisering av denne artikkelen om sunn mat og mosjon. Så, kom tilbake snart. Husk, dette er krig, og du kan vinne! Aldri slutte og Never Surrender!

Tips og advarsler


 • Du er hva du spiser. Hvis du spiser fetende mat lastet med kalorier og ikke brenne dem av, vil du bli feit.
 • Hvis du spiser sunnere mat, drikk vann i stedet for brus, og får regelmessig mosjon du skal kunne gå ned i vekt og holde den av.
 • Det er alltid anbefalt å snakke med legen om kosthold og trening regimer som fungerer best for deg.


 • Previous:nothing Next:å spise sunt og holde seg mett lenger

  Relaterte artikler


 • hvordan å rydde opp dine drikkevaner
 • hvordan hCG hormonet brukes til vekttap
 • diett som gir raskere stoffskifte
 • hvordan å bryte fri fra glykemisk indeks og likevel gå ned i vekt
 • ideell vekt for kvinner 60 år og over
 • hvordan brenne en ekstra 1000 kalorier denne helgen
 • diett for å miste vekt og lavere kolesterol
 • Atkins dietten og menopause
 • kosthold for en diabetiker pasient
 • den beste dietten for cluster hodepine
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com