hvordan å guide til å miste vekt

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-12-14
Trenger du en how-to guide til å miste vekt? Det er mange måter å kaste disse uønskede pounds, og disse trinnene kan begynne du på den veien. Ikke alt fungerer for alle, fordi kroppen vår er alle litt forskjellige, men disse er noen generelle tips om å miste vekt som kan hjelpe deg i din søken etter en trimmer du
en.
Velg mat som har et fettinnhold på 20% eller mindre. For eksempel, hvis en mat er 100 kalorier, og kalorier fra fett, er 25, så det er for mye fett. Hvis maten er Kalorier er 125 og kalorier fra fett, er 25, så maten har en akseptabel fettinnhold.
To.
Spis frukt. Frukt er høy i fiber og bidrar til å få fettet ut av systemet. Hvordan den gjør dette er, vel . . . Jeg skal la deg finne at en ut på egen hånd. Frukt kan også være antioksidant rik, som ifølge mange studier kan bidra til å forebygge ulike typer kreft.
Tre.
Drikk mye vann. Ingen guide til å miste vekt er komplett uten dette trinnet. Vann spyler ut systemet, reduserer sult ved å fylle deg opp, og øker stoffskiftet. Metabolisme er et nøkkelbegrep i å brenne kalorier og miste vekt.
Fire.
Øk din fysiske aktivitet, selv om det betyr bare å ta en lang tur. Alt er bedre enn ingenting, men minst 30 minutter er anbefalt. Se etter andre måter å brenne ekstra kalorier her og der, som å ta trappene i stedet for heisen. Little biter i løpet av dagen kan legge opp til mye.
Fem.
Ta deg tid til å finne fettfattig mat som du liker, og planlegge måltidene. Du har en bedre sjanse til å holde seg til en plan dersom du har visse sunne alternativer som du er koblet til. Uten velsmakende mat, kan magen være fornøyd, men smaksløkene dine kan overbevise deg noe annet. Planlegging er også viktig, fordi blir overrumplet kan svekke beslutninger når du er for sulten til å tenke klart og sinnet ditt er på mat mer enn fett innhold.
6.
Tenk på din nye matvaner som "den nye måten du spiser nå"-ikke som en diett. Folk som trenger å miste vekt raskt for å se bedre ut for et bryllup eller ferie samvær vise disse arbeidet som midlertidig, og de gjør en siste-liten push som da begynner å snu seg når anledningen er over. Tilnærming den nye planen med den tankegangen at disse er nye matvaner for ditt liv, ikke en slanking boot camp som skjer en gang i året når du vet at svigerfamilien kommer til byen.
7.

Ha tålmodighet. Du kan ikke miste vekt effektivt hvis du er utålmodig om det. Det er noen planer som hjelper smelte pounds bort i en uvanlig mye tid, men disse planene kan være usunn. Den beste tips om å miste vekt oppfordrer deg til å lære viktige vaner som sist.

Tips og advarsler


 • alltid legen din og ernæringsfysiolog før du starter en trening eller kosthold program .


 • Previous:nothing Next:hvordan å lage en lav kalori lunsj

  Relaterte artikler


 • hvor mye protien folk bør spise?
 • den beste muskel bygging dietter
 • den raskeste arbeidende vekttap pille
 • den beste dietten mat for raskt vekttap
 • hvor å miste vekt spising metro smørbrød
 • god mat for blæren infeksjoner
 • å spise sunn mat på Taco Bell
 • hvor å kjøpe acai berry
 • sunt kosthold planer for kvinner
 • do krydret mat øke stoffskiftet?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com