hvordan å holde seg i form mens han jobbet en kontorjobb

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-12-14
Mange klager over at de ikke kan holde seg i form på grunn av jobben sin. Det er et stadig økende antall arbeidsplasser i denne verden som krever folk til å sitte ved en pult for åtte eller flere timer i døgnet. Dette er virkelig en veisperring på veien til å holde seg i form. Våre leger har alltid fortalt oss at vi må være aktiv for å holde seg i form og spise sunt. Problemet oppstår som sitter ved en pult hele dagen fører til at svært inaktiv, og fører til usunn småspising gjennom hele dagen. Hvor er vi desk bundet arbeidstakere skal holde seg i form mens vi kampen vår 40 pluss timers uke på jobb? Det er en enkel løsning for å holde seg i form mens han jobbet en kontorjobb.

Du trenger:
frukt
. grønnsaker.


en.
Start dagen med en solid frokost for å holde seg i form når du jobber et skrivebord jobb. Frokosten din bør inneholde proteiner, komplekse karbohydrater og melkeprodukter for å sikre at du får all den næring du trenger. Denne type måltid vil gi deg den energien du trenger for å komme gjennom arbeidsdagen, samt har et par ekstra fordeler for å hjelpe deg å holde deg i form. Ved å spise en sunn frokost før jobb, kick du starte din metabolisme, slik at du brenner kalorier effektivt gjennom hele dagen. En sunn frokost vil også bidra til å holde deg unna junk food som er tilgjengelig for deg å snack på gjennom hele dagen ved å hjelpe deg å føle deg mett lenger.
To.
Hold flaske eller stor kopp med vann ved skrivebordet til enhver tid. Mange som jobber ved et skrivebord jobb pleier å drikke kaffe eller andre koffeinholdige drikker gjennom hele dagen. Dette vil føre til at du tørke og være usunn. Å drikke vann gjennom hele dagen vil bidra til å holde deg hydrat og vil hjelpe deg å holde deg i form ved å holde deg fra snacks også. Prøv å sørge for at du er ferdig med en kopp eller flaske med vann hver to timer, og deretter refill for optimal nytteverdi å holde seg i form.
Tre.
Kom deg opp og gå minst en gang i timen . En av de største problemene at folk som skrivebord arbeidsplasser må innse når det gjelder deres ønske om å holde seg i form er mangelen på fysisk anstrengelse. Ved å gå rundt minst en gang i timen, får du blodet pumpe og musklene beveger seg. Hvis du har tid, kan du gå på en lengre tur på lunsj pause eller til og med gå opp og ned trappene for en bedre mini trening for å holde seg i form.


Previous:nothing Next:hvor å miste vekt militær stil

Relaterte artikler


 • høye protein dietter og vektøkning
 • hvordan å øke fullkorn inntak for hjertesykdommer
 • mat for å øke testosteron hos kvinner
 • hjemmelaget appetitt suppressants
 • metanx bivirkninger
 • anti-aldring mat for huden
 • hvordan du får et sunnere hjerte med et glass rødvin daglig
 • lavt kolesterol diett matvarer for å unngå
 • protein diett menyer
 • hvordan du bruker en skritteller for å gå ned i vekt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com