hvordan å ta seks enkle trinn til en sunn vekt

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-12-15
Forskning viser dem som mister og holde vekten tendens til å ha noen av de samme sunne vaner. Prøv disse tipsene som du jobber mot dine vekten mål

Du trenger:.
Frukt
grønnsaker.


en.
Spis frokost. Frokost egentlig betyr "break-the-fort. " Etter en natts søvn, er kroppen din sulten og klar for å fylle drivstoff. Mens du sover, forbrenner kroppen mindre kalorier enn når du er våken og vil inntil du spiser. Tenk på frokosten som en måte å hoppe starte forbrenningen din for dagen.
to.
Spis tre måltider om dagen. Spise regelmessige måltider holder stoffskiftet revved opp. Når du går glipp av et måltid, bremser kroppen din naturlig ned for å spare energi og hindre sult. Dessuten hjelper regulerer stoffskiftet, vanlig å spise også forhindrer overspising ved neste måltid.
Tre.
Hold fett inntaket lavt. Fett inneholder dobbelt så mange kalorier i forhold til samme mengde karbohydrater eller protein. Trimming synlig fett er en god start til å redusere mengden fett du spiser. Begrense stekt mat, snack chips, smør, saus, kremer og margariner er et nytt skritt. Spis rikelig med frukt, grønnsaker, magert kjøtt, magre meieriprodukter og hele korn brød og korn i stedet.
Fire.
Watch porsjonsstørrelser. Den kulturelle motto "mer er bedre" har gjennomsyret alle aspekter av den amerikanske livsstilen, inkludert mat, i dag alt synes å være supersized. Restaurant måltider er nok til to, er ferske produkter ofte dobbelt så stor som den var for noen tiår siden, og selv dinnerware har vært omsatt i for nyere og større modeller. For å hindre deg fra å bli supersized sammen med alt annet, fokus på porsjonsstørrelser. Det tar omtrent tjue minutter for kroppen din å realisere det fulle, så ta deg tid til å nyte godt ditt første porsjon mat. Bare gå tilbake for sekunder hvis du virkelig fortsatt sulten. For å hjelpe med porsjon kontroll, bruke mindre tallerkener eller prøv individuelle frossen middag forretter.
Fem.
Spis deg mett på mat, ikke væske. Kalorier fra mat er mye mer tilfredsstillende enn flytende kalorier. De fleste drikker er tomme kalorier, som betyr at de tilbyr energi, men få næringsstoffer. Bare tenk: hvis du erstatter en 20-unse soft drink en dag med vann eller en null-kalori drikke du vil miste 20 pounds i året. Når du er tørst de beste valgene er kald, forfriskende vann, skummet melk, usøtet te eller kaffe og kosthold drikke.
6.
Hold deg aktiv og kom i gang. Som barn, kalte du det å spille. Som voksen, kaller du det trening. Det er ingen grunn til at du kan ikke fortsatt ha det gøy når du er fysisk aktiv. Nøkkelen er å ta med noen form for fysisk aktivitet hver dag. Nummer-en prediktor for vellykket langsiktig vekttap og vedlikehold er moderat daglig aktivitet. Moderat aktivitet er definert som en rask 30-minutters gange, raker løv i 30 minutter, svømme runder i ca 20 minutter eller til fots om lag 10. 000 skritt om dagen. Uansett hva du gjør, husker

Tips og advarsler


 • Quick Tips "hvis jeg spiser, flytter føttene mine!":Til frokost-on-the-go prøver: En skål med instant havregryn, leftovers for eksempel pizza, en peanut smør og gelé sandwich, et stykke frukt eller frukt kopp, en granola bar, en liten kartong med skummet melk eller flaske med 100% juice, trail mix, kli muffins eller noen annen favoritt mat!


 • Previous:nothing Next:hvordan du spiser sunt hjerte-

  Relaterte artikler


 • karbohydrat diett
 • koffeinfri grønn te og vekttap
 • hvordan du miste vekt over ferien
 • hva er Winstrol v?
 • å spise for et sunt hjerte
 • druekjerneekstrakt sikkerhet
 • hvor mye omega-3 gjør man trenger per dag?
 • diett plan for diabetes pasienter
 • mat med høyt fiber innhold
 • hvordan å gå ned i vekt uten å telle kalorier eller fett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com