hvordan du kjøper tenuate dospan online

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-12-26
Tenuate Dospan er et amfetamin-baserte reseptbelagte diett pille som er vanlig foreskrevet som en kortsiktig behandling for fedme lider. Som de fleste reseptbelagte medisiner, kan det kjøpes på de fleste apotek, men det også kan bestilles på nettet og sendt til din dør for ekstra bekvemmelighet. Dette er en ganske enkel prosess, forutsatt at du sørge for at du kjøper fra en lisensiert apotek
en.
Snakk med legen din om fedme behandlinger som du kan være en kandidat, og få en resept slip for Tenuate Dospan hvis legen din er enig i det er riktig for du. Din lege vil forskrive en bestemt dose trygt for din alder, vekt og andre medisinske tilstander. Hvis du ikke kan få en resept for dette stoffet, kan du ikke kjøpe det lovlig.
To.
Velg et nettapotek som å bestille pillene dine. Hvis du allerede er kunde hos et apotek som tilbyr online-tjenester, kan deres nettside være det beste stedet å begynne. En flott måte å finne en pålitelig online apotek, er imidlertid å bruke den frie Pharmacy Checker service, som indekserer lisensiert apotek rundt om i verden. I Resources nedenfor, vil du finne en link til apoteket rating indeksen siden på Pharmacy Checker nettsiden. Bruk diagrammet til å finne et apotek som oppfyller dine behov, og for de raskeste levering, velge en basert i hjemlandet.
Tre.
Gjennom spesifikke reseptbelagte verifisering prosesser i nettapoteker som du har valgt å kjøpe pillene dine. Alle lisensierte apotek må bekrefte din resept før mailing pillene dine, men hvert apotek har sitt eget unike system for å gjøre dette. Farmasi-spesifikke instruksjoner kan vanligvis finnes på nettet apotekets FAQ side eller på annen iøynefallende sted. Du vil sannsynligvis se de prosedyrer som vises hvis og når du registrerer deg for en gratis brukerkonto, som vanligvis kreves for nettapotek bestillinger. Disse prosessene er ofte ganske enkel og krever bare at du post eller faks det reseptbelagte slip til et utpekt adresse eller nummer. Hvis du er heldig, kan det også være et system på plass for legen å sende resept direkte til apotekannonser, slik at du slipper helt.
fire.
Send inn din bestilling for Tenuate Dospan å nettapoteket bruker deres shopping cart verktøy. Du kan se instruksjoner på nytt for å verifisere din resept.
Fem.
Bekreft din resept med nettapoteker ved å sende epost i din resept slip, fakser den inn eller be om at legen forsyne dem med informasjon.
6.
Vent på en e-postbekreftelse fra nettapotek som sier at resepten har blitt verifisert og din bestilling er sendt. Du skal da motta piller i posten innen tiden angitt av nettapotek.

Tips og advarsler


 • Hvis du trenger hjelp på noe punkt med nettapoteker sine verktøy eller prosedyrer, se etter en kundeservice telefonnummer på nettsiden. Mange av de større nettapoteker tilbyr gratis, live kundeservice 24 timer i døgnet.


 • Previous:nothing Next:sunn mat til lavere høye triglyserider

  Relaterte artikler


 • protein diett menyer
 • perfekte diett for blodtrykk
 • krydret baconator informasjon om ernæring
 • omega 3 vitamin informasjon
 • kosthold for å få pasienter klar for hjertekirurgi
 • hvorfor trenger vi sukker i blodet vårt?
 • hvordan å miste vekt og holde kroppen din
 • beste tips for vekttap
 • ikke meieriprodukter kilder til kalsium
 • high-ernæring kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com