hvordan kan jeg få fastere hud etter vekttap?

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-12-11
Losing vekt føles bra, men den har en nedside. Hvis du har mistet en betydelig mengde vekt i løpet av kort tid, den nye, slanke figur kan være skjult av løs hud. Hud som ikke slå tilbake ut i verdensrommet etter vekttap, men i stedet henger utenfor kroppen er et vanlig problem etter en større vekttap, men du trenger ikke å akseptere det. Du har valg-selv for ikke-kirurgiske alternativer-å håndtere løs hud

løs hud etter vekttap

Ikke alle som taper vekt, og med en betydelig mengde vekt, vil omhandle løs hud. Problemet oppstår når du mister en stor mengde vekt raskt. Når du er overvektig, strekker huden å gjøre plass til ekstra bagasje. Hvis du mister vekt raskt, kan huden din ikke kunne holde opp. Selv om vekten er borte, blir strukket ut huden. Uten ekstra fett å fylle det ut, huden sags.

Det er ingen magi forholdet pounds til tidsbruk miste dem kan du bruke til å unngå løs hud. Alles kroppen reagerer forskjellig. Imidlertid er kjepphest dietter som involverer å miste flere pounds per uke og vekttap kirurgi er mest knyttet til saggy hud, mens planer som omfatter vekttap på ca 1 til 2 pounds per uke regnes som sunn.

Ikke-kirurgisk behandling

Building lean muskel er den beste måten å ta saggy huden. Skifte klumpete fettet som var under huden din med muskelmasse bør hjelpe firmaet det opp. For å bygge muskelmasse, konsentrere seg om vekttrening øvelser og en diett rik på lav-fett protein kilder som kylling og fisk.

Det samlede huden helseeffektene huden elastisitet, eller hvor lett din hud "smekker" tilbake i form med kroppen din. Røyking, overeksponering til sol og dårlig ernæring kan alle gjøre huden mindre elastisk og reduserer evnen til huden din til å komme fra et større vekttap.

Tid kan også gjøre en forskjell. Til slutt, kan huden din komme av seg selv etter din vekttap. Igjen, derimot, reagerer alle forskjellig og det er ingen måte å forutse om eller ikke din egen hud, vil komme over tid.

Body Contouring Surgery

Hvis andre alternativer ikke virker, kan fettsuging kirurgi hjelp. Tummy tucks, heiser, fettsuging og andre kirurgiske hud fjerning og utforming er alle alternativer. En plastisk kirurg kan gi deg råd om kroppen contouring alternativene som ville fungere for deg.

Unngå slapp hud

Den beste måten å takle sagging hud er å ikke få det i første omgang. Langsom og jevn vektreduksjon kan huden krympe med resten av kroppen din. Doing vekttrening øvelser og får nok magre proteiner vil hjelpe deg å erstatte fett med lean muskel, som også vil hjelpe huden din bli fast som vekten kommer av.


Previous:nothing Next:yngel matlaging og diabetes

Relaterte artikler


 • hvordan lavere natrium i kosten
 • dietter som hopper start stoffskifte
 • omega 3 fiskeolje tilskudd til lavere kolesterol
 • frukt og vekttap
 • hva er formelen for beregning av vekttap?
 • risikoer og komplikasjoner fra en gastrisk bypass
 • cookies for kosthold
 • hvordan å gå ned i vekt uten slanking igjen
 • hva din idealvekt bør være
 • ingefær te for vekttap
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com