ikke faste hjelpe miste vekt?

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-12-26
Fasting er en populær vekttap og avgiftning metode hvor du ikke spiser noen faste matvarer og animalske produkter for en periode. Vanligvis, du lov til væsker som vann og fersk juice drinker, som du kan kjøpe i helsekostbutikker eller lage hjemme med frukt og grønnsaker som du liker. Fasting diett programmer vanligvis varer fra sju til 30 dager

Du trenger:.
Frukt
grønnsaker.

pund Lost

Fasting antennes raske vekttap fordi det fratar en kropp av kalorier det er å brenne. Forbruker væske hele dagen øker behovet for å urinere, som utvisning vann vekt og natrium som kan føre til vannretensjon og oppblåsthet. Enkeltpersoner ofte miste så mye som tre eller fire pounds i de første dagene av den raske og mister omtrent en halvkilo i dag etterpå. Noen mennesker mister 30-40 pounds på et 30-dagers faste.

Craving Reduction

Fasting reduserer cravings for usunn mat, også. Andrew J. Hall, professor i medisinsk psykologi ved Universitetet i Leeds, skriver at faste reduserer cravings mer enn deprivasjon dietter. Hans studie viser at suget avta med både langsiktige og kortsiktige faste fordi det forandrer hjernens mekanismer som påvirker blodsukkeret.

Ubehagelig Effekter

Fasting for vekttap tar disiplin, fordi bare drukket væske fører til ubehagelige bivirkninger. Enkeltpersoner føle seg sliten og sløv på grunn av ekstreme kalori restriksjoner og kan bli lett irritert. Heldigvis, disse følelsene avta når kroppen din blir vant til å drikke ferskpresset juice.

Metabolism

En av bivirkningene folk bør være klar over er at fordi faste senker stoffskiftet det fører til tap av muskel i stedet fett, som muskler rev kroppen. Følgelig går kroppen din inn bevaring modus og forsøker å holde på sine reserver, og det er derfor en endring i stoffskiftet gjør det vanskelig å holde vekten når du begynner å spise mat igjen. Den eneste måten å oppnå dette er ved å gradvis gjeninnføre matvarer i kostholdet ditt, og begynner å trene.

Anbefalinger

Du bør bare raskt under veiledning av legen din eller på anlegg som spesialiserer seg på disse programmene, da de gir anbefalinger for sikker faste og overvåke helsen din. Disse profesjonelle tilbyr også retningslinjer for å opprettholde vekttap etter fasten er avsluttet. Mens faste fremmer rask vekttap, den beste måten å oppnå langsiktig, permanent helse er ved å spise et fornuftig kosthold og gjøre regelmessig mosjon.


Previous:nothing Next:bruker hypnoterapi for vekttap

Relaterte artikler


 • ernæringsmessige mål å senke høyt blodtrykk
 • hvordan du handler for sunn mat i butikken dollar
 • diett planer for lavere kolesterol og hjerneslag
 • velge vekttap kosttilskudd
 • akavar fakta
 • enkle måter å legge tumeric til kosthold
 • mat for raskt vekttap
 • hvordan du bruker næringspyramiden
 • resept vekttap
 • hva skal en LDL-kolesterolnivå være?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com