kan diabetikere spise sjokolade?

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-12-12
Diabetikere kan spise sjokolade! Chocolate har mange helsemessige fordeler som er flott for både friske mennesker og diabetikere. En diabetiker må vurdere både karbohydrater og sukker telle før du spiser et stykke sjokolade. Det er også viktig å alltid følge legens ordre om forbruk av søtsaker

Chocolate Fordeler

Mørk sjokolade og kakao har vist seg å hjelpe det kardiovaskulære systemet. Ifølge Elaine Magee, MPH, RD, kolonne forfatter for Mayo Clinic nettsiden, kan sjokolade bidra til å redusere risikoen for «hjerte-og karsykdommer, redusere blodtrykket og slappe av blodårer. "

Flavanoler

Fordelene med sjokolade kommer fra antioksidant flavanoler finnes i kakao anlegget. Mens andre planter som te, druer og grapefrukt inneholder flavanoler, er det kakao bønne utrolig rike på dem.

Best Chocolate har Kilder

Det er viktig å vite hvilke kilder til sjokolade inneholder mest flavanoler å høste mest fordeler. kakaopulver og baking sjokolade mest flavanoler, så de har den høyeste ernæringsmessige fordelene. Mørk sjokolade er bedre enn melkesjokolade, mens hvit sjokolade gir noen helsefordeler.

Sugar-free sjokolade

Mange sukkerfri sjokolade er på markedet i dag. Disse sjokolade er gunstig for diabetikere fordi de ikke forårsaker insulin nivåer til pigg. Ifølge Magee, sukker erstatter funnet i disse sjokolade er "spesielt nyttig for personer med diabetes fordi bare en del av det [sukker erstatning] er fordøyd og absorbert. Og den delen som absorberes gjennom tarmen absorberes langsomt, så det er liten økning i blod sukker og lite behov for insulin. "

Mest sjokolade candies bruke sukker erstatter som sorbitol, xylitol, mannitol, Isomalt og maltitol å blidgjøre candies. Men det er en downside til disse søtstoffer. De kan forårsake magesyke, inkludert gass og diaré .

Beware

Sugar-free sjokolade er ikke en "gratis" mat. Disse sjokolade fortsatt inneholder kalorier og mettet fett selv om de har færre kalorier og fett enn sine høyt sukker kolleger. Det er alltid viktig å følge den delen retningslinjer for ikke å overindulge i sjokolade. Ingen prospektive helsemessige fordeler er verdt å skape et større problem fra fråtseri.

Regular Sjokolade

Vanlig sjokolade kan nytes av diabetikere. Imidlertid bør diabetikere begrense sine sjokolade inntaket til mørk sjokolade eller kakaopulver. Det er også viktig å begrense vanlig sjokolade inntak. Velg liten sjokolade i stedet for store godteri barer, og begrense inntaket til kun en servering.


Previous:nothing Next:begrenset kaloriinntak

Relaterte artikler


 • hvordan gjøre hjerte-sunt kjøtt valg
 • matvarer som hjelper vekttap
 • sunne dietter for personer med ms
 • diett for hypothyroid pasienter
 • hvordan å senke LDL-kolesterol gjennom kosten
 • å spise fast food på vekt overvåkere plan
 • historien om vitaminer
 • hvor å miste vekt spising metro smørbrød
 • lav carb måltid ideer
 • hvordan å gå ned i vekt og legge fitness
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com