kilder til kalsium for kroppen

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-12-15
Kalsium er viktig for sterke ben og tenner, og er spesielt viktig for de som er unge og fortsatt økende. Mens mengden av kalsium som du bør ha per dag vil endres avhengig av alder, er det gjennomsnittlige beløpet 1300 mg daglig for både menn og kvinner. Det er flere kilder til mat som kan hjelpe deg å nå dette nummeret lett

Du trenger:. .
Frukter
grønnsaker.

Milk

Melk er en høy-kalsium produktet. En kopp hele melk har 28 prosent av det daglige anbefalte mengden kalsium, med 276 mg. Lettmelk, derimot, har 290 mg kalsium. Dette er 29 prosent av det daglige anbefalte mengden kalsium. Alle typer melk vil være høy i kalsium.

Cheese

Ost er laget av melk, og er derfor en stor kilde til kalsium, uansett type. Mozzarella er en utmerket kilde til kalsium med 566 mg per en kopp servering. Dette er 57 prosent av det daglige verdi av kalsium. Det samme servering størrelse Colby ost har 90 prosent av det daglige anbefalte mengden kalsium. Cheddar ost er også en stor kilde til kalsium, med 952 mg kalsium per en kopp servering av Cheddar ost. Dette er 95 prosent av det daglige anbefalte mengden kalsium.

Tofu

Tofu er et produkt av soyabønner, og er flott for de som prøver å øke inntaket av kalsium. Fire gram av soya har 227 mg kalsium. Tofu kan legges til supper, salater, og stuinger å bringe et heartier tekstur og smak til måltidet. Legge tofu til enhver plate og måltid vil legge nesten 20 prosent av de nødvendige daglige kalsium i kosten din.

Yoghurt

Yoghurt kommer i flere smaker og former, men vanlig, hele melk yoghurt kan være en sunn måte å få kalsium du trenger. En 8-unse servering av yoghurt vil gi deg 296 mg kalsium, 30 prosent av det daglige verdi av kalsium.

Turnip Greens og appelsiner

En kopp nepe greener kan være en stor og uventet kilde til kalsium. En kopp nepe greener har 105 mg kalsium. Dette representerer 10 prosent av det daglige anbefalte mengden kalsium. En stor oransje har 64,9 mg kalsium, som utgjør 6 prosent av det daglige anbefalte mengden.


Previous:nothing Next:vitaminer som forbedrer hår vekst

Relaterte artikler


 • hvor mye fett per dag er nødvendig å gå ned i vekt?
 • å spise fast food på vekt overvåkere plan
 • næringsstoffene i grønnsaker og frukt
 • om giftige rensing dietter
 • flat mage diett plan
 • perfekte diett planer
 • ernæring for nedsatt kreft
 • bivirkninger av prenate dha
 • hva urter er godt å hjelpe slutte å røyke?
 • hvordan å holde seg i form mens han jobbet en kontorjobb
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com