konsekvenser av en høy protein diett

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-12-25
Protein er et essensielt næringsstoff som trengs for riktig funksjon av kroppen systemer som immunsystemet, samt vedlikehold av sunt hår, negler og hud. Men det er slikt som for mye protein. Den nylige populariteten av høy-protein dietter, som lover raske vekttap mens fokus på høy-fett matvarer som kjøtt og ost, er en viktig årsak til bekymring, og du bør vite farene før du starter en slik diett.

Trenger du :
frukt
. grønnsaker.

Hva High-Protein dietter Mangel

Et variert kosthold er viktig for mottak av mange næringsstoffer, vitaminer og mineraler kroppen trenger for å fungere skikkelig og bekjempe sykdom. High-protein diett utgjør en helserisiko fordi de kombinerer farlige nivåer av protein med alvorlig begrensning av så mange næringsrik mat, noe som gjør det praktisk talt umulig for kroppen å få verktøyene den trenger for grunnleggende helse.

Sikker mengder protein

Hvis du prøver å gå ned i vekt, anbefaler American Heart Association at ikke mer enn 35 prosent av det daglige kaloriene kommer fra fett, mindre enn 7 prosent av kaloriene bør komme fra mettet fett og mindre enn 1 prosent fra trans fett. Hvis du noen gang har prøvd en høy-protein diett, vet du hvor vanskelig det er å følge disse retningslinjene når din viktigste kilder til kalorier er fett kjøtt og ost.

Heart Farene

Mange av høy-protein dietter understreke mat som ost, egg og kjøtt, som er høy i mettet fett, og kan sette deg i fare for alvorlige helseproblemer som hjertesykdom, slag, diabetes og til og med kreft. Disse dietter ofte krever at du begrense inntaket av karbohydrater, noe som betyr at kroppen ikke får energi, fiber og essensielle næringsstoffene den trenger fra hele korn, grønnsaker, frukt og lav-fett meieri. Disse matvarer kan faktisk senke kolesterolet og blodtrykket -. Så uten dem, er kroppen din enda mer i fare for kardiovaskulære lidelser

bentap

High-protein dietter kan også sette deg i fare for bein tap fører til osteoporose. Som fungerer kroppen å bryte ned store mengder protein, er vann pumpes inn i nyrene og urinveiene. Dette resulterer i tap av mineraler fra kroppen, inkludert kalsium fra skjelettet.

Nyreskader

Den samme prosessen som fører til kalsium skal utskilles fra kroppen og fører til tap av benmasse kan også sette deg i fare for smertefulle nyrestein på grunn av økt nivå av kalsium i urinen. Enda mer farlig, når en høy-protein diett fører til høyt blodtrykk, kan blodårer i nyrene ikke klarer å fjerne avfall fra kroppen, setter du i fare for tap av nyrefunksjonen.


Previous:nothing Next:glutenfri mat ideer

Relaterte artikler


 • hvilke merker av brød er lav i salt?
 • fiberrik oppskrifter for kolesterol dietter
 • kalsium lactate informasjon
 • god fiber mat
 • hvordan bli modell mager
 • diett for å hjelpe dårlig kolesterol
 • hva er de mest populære dietter?
 • kosthold planlegging prinsipper
 • hvordan hCG hormonet brukes til vekttap
 • hvor mye burde jeg veie for høyde min?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com