lav carb måltid ideer

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-12-03
Low-carb dietter er gode måter å gå ned i vekt og utvikle sunne matvaner. Low-carb dietter, derimot, er ikke bare for de som ønsker å gå ned i vekt. Diabetikere må også se sine karbohydrat inntaket. Med så mye av standard amerikansk diett er basert på matvarer med en høy-carb teller, som brød, pasta, ris og poteter, kan det virke vanskelig å komme opp med gode ideer for måltider

Du trenger:.
• Diet grønn te.
• 3 timer per uke til trening.
• Workout klær.
• Gym medlemskap (valgfritt).

Breakfast

Det første, og viktigste, måltid av dagen er frokosten. Mens vanlige Amerikansk frokost stifter som pannekaker, og toast er høy i karbohydrater, egg er ikke. Omeletter er utmerket frokost måltider. De er ikke bare rask, men kan endres hver dag for å skape variasjon. Du kan ha ost, sopp, paprika, løk og spinat omeletter. Egg kan tilberedes på andre måter også, som eggerøre eller hardkokte.

Bacon, mens høy i fett, er lav i karbohydrater, så en god gammeldags frokost med bacon og egg er mulig hver gang en stund. Pølse og biff også kan kombineres med egg.

Cantaloupe gir en velsmakende og rask frokost. Bær er lave i karbohydrater, og en skål med blåbær, bringebær, jordbær eller bjørnebær vil ikke bare være deilig, men vil også være høy i antioksidanter.

Lunsj og middag

Salater kan gjøre enkle low-carb forretter for enten lunsj eller middag. Velg mørke, grønne blader og Romaine salat over isbergsalat for mer variasjon og flere næringsstoffer. Legg til hardkokte egg og en rekke grønnsaker for å holde salater interessant. Du kan også legge til kylling, fisk og annet kjøtt til salater å bringe protein, og gjøre dem mer mettende.

Wraps er også populære lav-carb alternativer. Velg store blader greener som Romaine og fylle med grønnsaker, low-carb kjøttpålegg eller kokt kjøtt som kylling eller biff, så brytes som i en tortilla.

Fish koker raskt, er lav på karbohydrater, og gir sunne omega-3 fettsyrer. Supper er også allsidig, og kan gjøres med hva du har til overs. Så lenge du ikke legger stivelse slik som nudler, ris eller poteter, supper gjøre gode valg for lav-carb måltider.

Det er til og med lav-carb valg for dessert. Bær gjøre gode desserter. Det finnes mange oppskrifter tilgjengelig for low-carb ostekake, laget med sukker-erstatninger som Splenda og kremost. Du kan gjøre puddinger og mousse bruk av tunge fløte og sukker erstatning. Hvis du er kreativ, kan du selv gjøre kaker ved hjelp av erstatninger for hvetemel som mandel mel eller protein pulver.

Tips

Ved planlegging av måltider, prøv å ikke fokusere på det du ikke kan ha. I stedet må du huske på mat du kan ha og planlegge måltider rundt dem. Hvis du ikke er vegetarianer, kjøtt er gode baser rundt som til å planlegge måltider. Hvis du er vegetarianer, velg en viktig grønnsak, som brokkoli eller spinat, og planlegge rundt dette i stedet.

Prøv å finne erstatninger for high-carb matvarer. For eksempel har mange salatdressinger tilsatt sukker og sirup. Du kan bytte ut disse bandasjer med de du har laget selv fra olivenolje og sitron eller lime. Du kan også finne low-carb, sukkerfrie dressinger i mange butikker.


Previous:nothing Next:hva er formelen for å regne ut kroppsfett?

Relaterte artikler


 • høye protein dietter og vektøkning
 • hvordan å forstå de helsemessige fordelene av sennep
 • hvordan å gå ned i vekt uten piller eller trening
 • matvarer for å hjelpe funksjon i skjoldbruskkjertelen
 • en diett for å redusere magen
 • mat for raskt vekttap
 • myter av vekttap
 • vitamin anbefalinger for middelaldrende menn
 • Hva er de helsemessige fordelene av lin frø?
 • hvordan gjøre lemonade detox
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com