lav-kalori diett måltid planer

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-12-10
Lav-kalori regimer som 1200 kalori diett er ikke umulig å følge. Å holde en nøyaktig oversikt over dagens kalorier og planlegge måltider på forhånd kan hjelpe en dieter opphold på veien mot bedre helse. Velge kalorifattig mat og organisering måltid planer er enkle måter å oppnå disse målene kosttilskudd

Low-Calorie Eating

Det er viktig når du velger en lav-kalori diett å huske at en kvinne ikke bør spise under 1200 kalorier om dagen, og at en mann bør holde sin daglige kalorier til minst 1500. Spise mindre enn det beløpet kan gjøre en person syk, og forbyr vekttap.

Husk å dele de daglige kaloriene likt mellom tre måltider og eventuelle valgfrie snacks som kan være ønsket. For eksempel vil en 1200 calorie diett krever maksimalt 400 kalorier per måltid.

Frokost

Ifølge Mayo Clinic, er frokost viktig å bidra til å redusere sult senere på dagen og unngå overspising, samt regulere insulin nivåer i kroppen. Å hoppe over frokosten kan faktisk føre til vektøkning og redusere energinivået.

Spis en frokost som er både sunt og tilfredsstillende. Frokost inkluderer, havregryn, yoghurt, frisk frukt, lite fett cottage cheese, skummet melk og hel-hvete toast

Lunsj

Mange foretrekker lunsjer å være bærbare for å passe inn i aktiv livsstil. . Enkel lunsj alternativene inkluderer sandwicher og pita lommer. Kylling-og-drue-salat utstoppede pitas, tunfisk salat med epler på hel-hvete brød, kalkun smørbrød med lys majones og lav-fett provolone ost, og agurk smørbrød er dermed lett kalorifattig lunch alternativer.

Middag

Hvis det er mulig spiser middag tidlig. Det er viktig å ikke sove på full mage. Dette kan føre til vektøkning. Kliniske ernæringsfysiologer anbefaler ofte vente i minst to timer etter spising før du går til sengs.

Middag bør være en lett, men sunt måltid. Skinn kylling bryst med blandede grønnsaker, mørbrad biff medaljonger med spinat salat, og grillet AHI tunfisk med en tre-bønne salat er god lav-kalori middag valg.

Snacks

mandler, valnøtter og paranøtter gjøre god snacks . Frisk frukt som epler, fersken, plommer, bananer og pærer er også gode valg for snacking. Grønnsaker som selleri, gulrøtter, reddiker, brokkoli og blomkål er ikke bare lav-kalori snacks, men gir en enorm mengde med vitaminer. Gjør hver kalori teller-spis bare de tingene som er både lav kalori-og næringsrik

tips

Et måltid plan kan lett skapes hvis et par ting er husket. . Velg mat som er lav i kalorier, i stedet for deres høy-kalori kolleger (f. eks, Fettfattig cottage cheese i stedet for vanlig cottage cheese). Erstatt oppskrift ingredienser med lav-kalori mat for å redusere det totale kalori greven av en oppskrift, og holde porsjonsstørrelser små til å eliminere ekstra kalorier.


Previous:nothing Next:tips på appetitt undertrykkelse

Relaterte artikler


 • lavt protein lav-fett og lavt kolesterol dietter
 • oppskrifter for seks uker kroppen makeover
 • riktig porsjonsstørrelser
 • hvordan du kan spise for å unngå hjertesykdom
 • hvordan å følge den hellige hjertet kosthold
 • negative bivirkninger av koffein
 • hva din idealvekt bør være
 • hvordan du velger en god vekttap supplement
 • den beste høye fiber dietter
 • lemonade detox
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com