lav kalori protein diett

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-12-30
Lav kalori protein dietter understreke calorie begrensning mens de spiser mat som inneholder mye protein. Poenget er å gå ned i vekt mens du bor sunn ved å spise næringsrik mat. The Atkins Diet, Zone og Stillman dietter er alle versjoner av dietten, men noen spiser regime som fokuserer på lav kalori mat som er også høy i protein kan falle inn under denne kategorien. De fleste lav-kalori protein dietter også begrense karbohydrat inntaket

Om Diet

Vekttap er ett av resultatene av denne dietten hvis strengt fulgt --- hvis du spiser mindre mat som du brenner, vekttap er uunngåelig. Hvis retten mat valg er gjort for å inkludere næringsrik dagligvarer, kan så kroppen skal få næring også. Kritikere gir uttrykk for at dersom ingen karbohydrater er inkludert i kostholdet, kan kroppens helse blir kompromittert.

Velg næringsrike Low Calorie Foods

Hvis du prøver dette kostholdet, prøver å finne mat som er lav i kalorier, men rik på næringsstoffer. Leafy greener er lave i kalorier, men bærer en sunn dose av jern, protein og vitamin A. Ideelt, inkorporere så mange salater som mulig i kosten din og legge gode proteiner. Andre grønnsaker legge til, er gulrøtter, brokkoli, aubergine, selleri, kål og paprika.

Make Good Protein valg

En viktig kritikk av dietten er at det er for mye fett og kolesterol. For mye kolesterol kan føre til hjerte-komplikasjoner som kan føre til høyt blodtrykk og øke risikoen for hjerteinfarkt. The Yale New Haven Hospital uttrykker misnøye med en høy protein diett på grunn av risikoen for høyt fett og kolesterol inntak, men det er mange protein kilder som inneholder lite eller ingen fett. Tross alt, trenger protein valg ikke å være fra dyr: tofu og andre soyaprodukter er høy i protein, men lite kalorier. Soyaprodukter også inneholder ingen kolesterol. Skulle du være negative til å spise soya, velg magre kjøttstykker. Kylling er en annen god proteinkilde.

Viktigheten av karbohydrater

Low calorie protein dietter ofte ekskluderer karbohydrater, men bør inneholde noen friske seg. Alle karbohydrater er ikke skapt like: enkle karbohydrater, som godteri, smultringer og mat laget av hvit blomst, bør være begrenset på noen diett. Frukt, derimot, er veldig sunt og ikke bør unngås til tross for sin klassifisering som et karbohydrat. The American Dietetic Association's "Complete Food and Nutrition Guide" øker bekymringen om at low-carb dietter er lite fiber, noe som kan føre til forstoppelse og andre fordøyelse problemer. Dernest må kroppen ha glukose fra karbohydrater for å fungere: ellers, bryter kroppen hverandre muskler til brensel og til slutt slår seg av dersom ikke nok glukose er gitt. Derfor, ikke viker unna karbohydrater: bare å velge sunne de liker frukt og hele hvete matvarer.

Hensyn

En vellykket mat Planen er en livsstil, ikke en diett. Hvis en lav-kalori, lav protein diett etterlater deg sulten, Effet og irritabel, endre kosthold for å inkludere gode karbohydrater som grovbrød, men holde seg borte fra raffinert sukker og enkle karbohydrater. Hold inntaket av grønnsaker og frukt høyt. Mens de spiser færre kalorier og øke protein inntaket er ikke en dårlig ting, må kostholdet fremdeles inkluderer andre matvaregrupper for at dietten skal lykkes.


Previous:nothing Next:mat for et sunt leveren

Relaterte artikler


 • hvordan du velger sunt hjerte varmt korn
 • den beste høye fiber dietter
 • den beste svangerskapsdiabetes måltid plan
 • den ultrametabolism kosthold
 • hvordan bruke grønn te for vekttap
 • rotasjon diett plan
 • seks uker vekttap plan
 • Atkins tips
 • fransk frites næringsverdi
 • kilder til korall kalsium
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com