lemonade detox

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-12-07
På grunn av økende bekymring for helse og velvære, detox planer og dietter blir stadig mer populært verden over, særlig blant de som ønsker å bli sunnere eller gå ned i vekt. En av de mest populære detox planer er lemonade detox diett eller master rens kosthold, som benytter seg av et spesielt blandet brus for å hjelpe rense kroppen

Historie

På tross av at detox planer har blitt populært i det siste, master rens diett eller lemonade detox diett har eksistert siden 1941. Stanley Borroughs, som er en sterk forkjemper for naturlig helse og healing, utviklet planen. De første funnene av denne detox planen viste at kroppen virkelig mistet sin giftstoffer og til og med eliminert kroniske helseproblemer hos pasienter.

Fakta

The lemonade detox Planen innebærer en prosess som er utformet for å eliminere kroppens giftstoffer og samtidig samkjøre kroppens balanse av vitaminer og mineraler. Prosessen tar ikke mer enn 10 dager, og brukere oppfordres til ikke å gå utover to uker. Den brus detox starter med en drink av renset vann og nypresset sitronsaft som har andre ingredienser lagt til det som lønnesirup og cayennepepper.

Forberedelse Process

Forberedelse til gjennomgår brus detox starter med å fjerne all mat som kan skade kroppen, slik som kjøtt og bearbeidet mat den første dagen. På den andre dagen, bør kosten bestå av juice bare. På den tredje og siste dagen før du går på lemonade detox, bør du drikke to liter appelsinjuice blandet med to spiseskjeer lønnesirup. Forberedelsesprosessen "readies" kroppen din for endringen slik at systemet ikke blir sjokkert av detox planen.

Detox Process

Making the lemonade juice for detox er enkel nok. Det er formulert ved å blande 2 ss. av frisk sitron juice, en klype kajennepepper (å indusere metabolsk action), 1 til 2 ts. av lønnesirup og 10 oz. av vann. Tre liter av dette concoction skal drikkes i løpet av dagen.

På kvelden kan en salt vann flush brukes til å rense systemet. Omtrent 16 oz. av varmt vann skal blandes med 1 ts. havsalt og forbrukes på en på en gang. Det anbefales at du ikke umiddelbart gjøre en avføring mindre du ikke kan holde det. Forvent 06:57 avføring etter dette. Du vil bli gjort for kvelden når du kan gå 15 minutter eller lenger uten avføring.

Ulemper

En vanlig bivirkning av detox prosessen er svimmelhet forårsaket av kroppens tilbaketrekning fra giftstoffer som normalt opptar systemet. En annen ulempe denne dietten kan utgjøre er umiddelbar gevinst på vekten etter den 10-dagers detox-prosessen. Vekttap etter detox er hovedsakelig fra tap av væske. Videre, som kroppen sparer energi, det har en tendens til å senke den metabolske rate. Dette er den primære grunnen til at noen mennesker opp i vekt etter detox prosessen.


Previous:nothing Next:kortisol og vekttap

Relaterte artikler


 • hvilke matvarer forårsake nyrestein?
 • hvordan du effektivt holde en matdagbok
 • matvarer som bidrar til å øke vekten
 • hvordan du kan vinne Ardennerslaget
 • 7-dagers diabetiker måltid plan
 • hvordan du starter en arbeidsplass vekttap program
 • hvordan holde med et treningsprogram
 • hvordan å miste £ 25.
 • seks uker vekttap plan
 • lymfe detox diett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com