lene mat diett plan

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-12-11
Lean Cuisine er en linje av frosne TV middager som består av lav-kalori, lav fett måltider og snacks. Mens en langsiktig diett av kun Lean Cuisine maten ikke er anbefalt, kan en kortsiktig plan være gunstig å dieters ønsker å gå ned i vekt mens du er på farten

Opphold Lean

Lean Cuisine tilbyr seks ulike typer måltider: One-Dish favoritter, Café Classics, Comfort Classics, Spa Cuisine Classics, Casual Spise; og Middagstid Velger. Hver kategori har rask, enkel forretter eller porsjoner som vanligvis består av ikke mer enn 10g fett og 300 kalorier per porsjon. Noen er så lav som 6 g fett og bare mer enn 150 kalorier. Poenget er at Lean Cuisine har masse å velge mellom når det kommer til lunsj og middag.

Frokost Deficiency

En av ulempene med Lean Cuisine linjen er at selskapet ikke tilbyr en frokost entrée . Så alle som ønsker å følge en Lean Cuisine Diet plan vil måtte komme opp med sin egen mat å starte dagen. Sunn frokost valgene inkluderer fettfattig yoghurt kombinert med et eple eller appelsin, en kopp med havregryn med fettfattig søtningsmiddel eller en høy-fiber, lite sukker korn (for eksempel Total) med skummet melk og jordbær.

Massevis av Lunsj

Lean Cuisine har mye å tilby når det gjelder relativt sunn, med lite fett lunsjer. Du vil finne måltider fra Kylling med mandler (250 kalorier, 4G fett) til Beef Portobello (220 kalorier, 6 g fett) til Deluxe franske Brød Pizza (340 kalorier, 10g fett).

Middag Delights

The Dinner Velger kategori av Lean Cuisine linjen er laget for den siste store måltid, med elementer som Orange Peel Chicken (280 kalorier, 9g fett) eller Steak Tips Dijon (280 kalorier, 7g fett) blant dem. De fleste valg på Dinner Velger, Café Classics og Spa Cuisine Classics kommer med en hovedrett, en side av grønnsaker og ris eller poteter (som betyr Lean Cuisine er ikke ideelt for noen på en low-carb diett).

Ulemper og Kosttilskudd

Mens det er fordeler med å følge en plan består stort sett av Lean Cuisine elementer, er det noen negative aspekter. Lean Cuisine måltider, som de fleste frosne matvarer, har en tendens til å være høy i natrium. Derfor ville det trolig være bra å supplere et Lean Cuisine-diett med frisk frukt og grønnsaker mellom måltidene-samt seks til åtte 8-oz. glass vann per dag. Dessuten anbefaler de fleste ernæringseksperter spise fem eller seks mindre måltider hver dag, så en diett bestående utelukkende av Lean Cuisine ville ikke nødvendigvis være sunn og vil sannsynligvis mot sin hensikt for å miste vekt. Det klokere ting å gjøre ville være å gjøre fornuftige valg hele dagen, og har en Lean Cuisine forrett til middag eller lunsj.


Previous:nothing Next:hvordan kan jeg få fastere hud etter vekttap?

Relaterte artikler


 • diett planer for multippel sklerose
 • brus rensing kosthold
 • idiot proof diett måltid plan
 • intestinal rensing dietter
 • induksjonsfasen av lav carb diett
 • advocare gnist ingredienser
 • cellulitt og kosthold
 • hypothyroid vekttap diett
 • hvordan du velger sunt hjerte varmt korn
 • metabolske kosthold typer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com