måltid erstatninger å gå ned i vekt

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-12-21
Ifølge august 2009 utgaven av Journal of American Dietetic Association, kan måltidet utskiftninger være effektive i en godt planlagt vekt-tap programmet. En kombinasjon av bestemte matvarer, shakes og helse barer er en av mange tilnærminger til kontrollert vekttap. Mens trening er viktig også, må en streng diett også følges for å oppnå betydelige resultater. Vurder følgende mel-erstatning alternativer hvis du ønsker å kaste de overskytende pounds

trenger Du:
frukter.
grønnsaker.

Breakfast

Frokost er dagens viktigste måltid, og du bør sørge for å gi kroppen din med de næringsstoffene den trenger for å fungere skikkelig. Det er viktig å konsumere litt sunn mat tidlig om morgenen, i tillegg til noen måltid erstatninger. Frisk frukt og havregryn er gode valg. Den havremel gir deg komplekse karbohydrater som skal brukes som energi hele dagen. Toppen av frokosten din med en protein bar i stedet for ett bagel eller brødrister bakverk. Proteinet vil drivstoff for kroppen din i hele morgen, reduserer sultfølelse og cravings frem til lunsj tid.

Lunsj

Det finnes en rekke substitutter for standard lunsj. Drikk et måltid-erstatning riste og spise en helse bar. Som alltid, kan fersk frukt eller grønnsaker også avrunder måltidet. Prøv bananer, epler eller gulrot pinner. Et annet alternativ er å hoppe over riste og enkelt lage din egen smoothie med frukt, grønnsaker og en blender. Dette er ikke den mest fylling av lunsj, men det er greit fordi du bør spise en shake, smoothie eller helse bar igjen mellom lunsj og middag. Det er vist at å spise mindre måltider og snacks oftere i løpet av dagen i stedet for tre store måltider alene er som bidrar til vekttap.

Middag

Middag bør være lys av dere har tenkt å gå ned i vekt. Begrense mengden av sukker og karbohydrater du spiser på kvelden vil forbedre resultatene av kostholdet ditt. Snarere enn å spise et tradisjonelt måltid, erstatte en rist eller en spesiell hovedrett designet for vekttap. Drikk rikelig med vann sammen med måltid. Igjen, ikke nøl med å spise litt frisk frukt til dessert. Et strengt flytende diett gir ikke kroppen den fiber og antioksidanter den trenger for å fungere. Du bør spise fem porsjoner med frukt og grønnsaker per dag, og ikke bekymre deg for ekstra kalorier fordi disse typer matvarer til slutt vil ha noen negativ effekt på din vekt-tap mål.


Previous:nothing Next:bruk av goji juice

Relaterte artikler


 • postpartum diett plan
 • hvilke matvarer som syre eller alkaliske i magen?
 • hva du skal spise etter å ha tatt kål suppe diett
 • vekttap avrusning program
 • hvordan du oppretter et hjerte sunt kosthold
 • de beste måtene å få en flat mage
 • kalori telling dietter
 • muskel melk fordeler
 • dietter for å bli kvitt magefett
 • hvor å miste vekt sakte og naturlig
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com