mat du kan spise på alli diett

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-12-16
Den Alli kosthold er laget for alle som ønsker å få en etappe opp på deres nåværende kosthold og mosjon vanlig. Alli er en spesialdesignet pille som brukes til å blokkere fett fra å bli fordøyd og forbrukes av kroppen. I stedet er fettet skylles vekk gjennom fordøyelseskanalen. Men selv med denne pillen, er enkelte matgrupper anbefales for Alli kosthold

Du trenger:.
Frukt
grønnsaker.

Frukt og grønnsaker

All frukt og grønnsaker er tillatt mens på Alli kosthold. Faktisk er de sterkt anbefales. Ikke bare er disse matvarene lite fett og kalorier, men de er også proppfulle av vitaminer og andre næringsstoffer kroppen trenger. Mengden av frukt og grønnsaker du spiser er ubegrenset og Alli dietten anbefaler at du spiser disse på hvert måltid. Det tillegg, bør du snack på disse i stedet for typisk måltid mat som chips.

Kjøtt

Kjøtt er helt greit når du er på Alli kosthold, så lenge du holder deg med mager kutt. Kylling og kalkun er det beste kjøttet du kan spise mens du er på diett fordi de har svært lite fett. Hvis du ønsker å spise biff eller svinekjøtt sørge for å konsumere bare magre kjøttstykker. Hold deg unna bearbeidet kjøtt og flesk, fordi disse har en tendens til å være full av kalorier og fett. Hvis mens på Alli pillen du bruker en god del fett, vil pillen forsøke å blokkere det hele, og du vil bli tvunget til å bruke badet ofte. I tillegg, når blokkere fett, vil godt materiale som protein bli blokkert i tillegg, så mens du er grøfting en god del dårlige produkter, vil du også miste noen av de gode.

Brød og Meieri

Igjen , som kjøttet vil du ønsker å gå med et produkt som ikke er ekstremt behandlet. På grunn av dette vil du ønsker å holde deg unna hvitt brød. Ett hundre prosent hele hvete brød er ansett å være den beste og og du vil også føle deg fyldigere etter inntak av hvete brød, slik at du faktisk vil spise mindre av det.
Som for meieriprodukter du vil ønske å bruke lettmelk eller skummet melk produkter. For de fleste ost vil du ønsker å se etter en lav-fett label. Dette igjen vil spare deg bryet med å styrtende til badet.

Snack Foods

Hvis det er mulig forsøke å holde seg borte fra snack matvarer. Dette omfatter særlig potetgull og ost-baserte produkter (for eksempel ost puffs). Disse er lastet med kalorier og fett. Men hvis du må gå med en slags snacks produktet, pretzels er generelt de sikreste innsatsen, som de er vanligvis lav i fett innhold. Men det er vanligvis et høyt natrium innhold, så prøv å begrense deg selv på snack.


Previous:nothing Next:godt kosthold for nyrer

Relaterte artikler


 • 3 dagers rens dietter
 • glykemisk indeks diett mat
 • mat som inneholder ølgjær
 • tørket frukt ernæring
 • lene mat diett plan
 • alternativer til gastrisk bypass surgeries
 • hjemmelagde godbiter for en kolesterol kosthold
 • hva er noen no carb snacks?
 • ingefær te for vekttap
 • diett planer for høyt kolesterol og høye triglyserider
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com