mat for et sunt leveren

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-12-30
Leveren har to typer avgiftning veier. Kjent som Phase One og Fase to, som begge arbeider for å holde kroppen frisk. Ifølge Gay Men's Health Crisis hjemmeside, konverterer Phase One giftige kjemikalier inn i en mindre skadelig kjemisk og Phase Two legger et stoff til denne kjemiske, noe som gjør det vannløselig. Disse giftstoffene er deretter fjernet fra kroppen via avfallet. Under denne prosessen frie radikaler, er ustabile og skadelige opplysninger opprettet. Med riktig ernæring, reduserer kroppen naturlig og fjerner disse frie radikaler.

Du trenger:
frukt
. grønnsaker.

Phase One Avgiftning

Det er viktig å spise mat rik med antioksidanter og fytokjemikalier for å bryte ned frie radikaler. Mat som rødbeter og gulrøtter inneholder antioksidanter som beta-karoten, som har en helbredende og rensende effekt på leveren. Mat rik på B-vitaminer som brokkoli, brun ris, egg og spinat inneholder folic syrer som hjelper leveren i Phase One avrusning. Andre matvarer som er nyttige for denne fasen inkluderer hvitløk, tomater, melon, paprika og papaya.

Fase to Avgiftning

Matvarer som er rike på svovelforbindelser som selen og metionin er nødvendige for fase to avrusning. Disse matvarer inneholder brokkoli, egg, kål og løk. Dessuten, er en av de viktigste antioksidantene glutation, en type aminosyre. Det fungerer ved å fjerne skadelige giftstoffer og kjemikalier som bygger opp i leveren. Glutathione hjelper leveren i å gjøre de sammensatte benyttes til å spyle disse giftstoffer ut av kroppen. Selv glutation produseres naturlig i kroppen, er det også finnes i enkelte matvarer. Disse matvarer inneholder asparges, vannmelon, avokado og papaya. Sopp er også nyttige fordi de inneholder glutaminsyre som er nødvendig for kroppen å ta glutathione.

General Health

Visse matvarer er bra for den generelle helse og funksjon av leveren. Cayenne pepper er naturlig rik på fytokjemikalier som beta-karoten, samt B-vitaminer. Spise sitron er en god måte å rense kroppen. Soyabønner hjelper leveren bryter ned fett og kolesterol. De inneholder også lecithin som fremmer sunn membraner rundt leverceller. Valnøtter hjelp leveren i avgifte ammoniakk mens karve hjelper produserer glutation.


Previous:nothing Next:høyt protein mat å få muskler

Relaterte artikler


 • en kaloriteller kosthold
 • 6 måneders vekttap plan
 • de beste måtene å miste vekt raskt for tenåringsjenter
 • hvor å endre livsstilen for å kontrollere type 2 diabetes
 • diett planer for lavere kolesterol og hjerneslag
 • hvordan å lage en deilig lav carb måltid
 • tyttebær i et sunt kosthold
 • hvor å kjøpe acai berry
 • kilder til kalsium for kroppen
 • hva er en muskmelon?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com