mat høyt på vitamin B2

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-12-22
Vitamin B2 er også kjent som riboflavin. Spise mat som inneholder Vitamin B2 er en utmerket måte å øke inntaket av vitamin uten å ta kosttilskudd. Vitamin B2 bidrar til å fremme sunn hud og hår, forbrenne fett, og øke sunn leverfunksjon

Du trenger:. .
Frukter
grønnsaker.

Greens

Noen grønne grønnsaker er gode kilder til vitamin B2 spesielt spinat, rosenkål og brokkoli. Alle disse tre grønnsaker inneholder 3 til 5 prosent av anbefalt daglig inntak av vitamin B2. Selv om det ikke virke som et høyt tall, disse er fortsatt en god kilde til naturlig forekommende vitamin B2 i motsetning til matvarer tilsatt vitamin B2. I tillegg er disse grønnsaker inneholder en rekke andre næringsstoffer og mineraler og er rike på de andre B-Complex vitaminene. Selv om 3 til 5 prosent ikke høres mye ut, er den anbefalte daglige beløpet 1,0 til 1,3 gram basert på kjønn og alder slik at selv en liten mengde er nyttig.

Milk

Melk er en av de beste kildene til Vitamin B2 inneholder 27 prosent av anbefalt daglig dose per servering. En servering av melk er en kopp, eller 8 oz. Selv om mengden av vitamin B2 varierer i de forskjellige typer melk, er variansen varierer litt. Helmelk og nonfat melk inneholder 26 prosent av det daglige anbefalte godtgjørelse for vitamin B2 slik at enhver form for ku-avledet melk er en god kilde.

Soy melk er også en god kilde til vitamin B2, selv om det har mindre av vitamin enn kumelk. Soyamelk, enten vanilje eller vanlig har 10 prosent av anbefalt daglig inntak, som fortsatt kvalifiserer det som et godt valg. Forsterket soymilk kan inneholde større mengder av vitamin B2, men dette vil variere basert på merke. Se etter 'riboflavin "på ernæring etiketten.

Organ Kjøtt

Organ kjøtt, slik som lever, nyre, søte brød, hjerte, tunge og hjerne, er blant de beste kildene til vitamin B2. Selv om disse matvarene kanskje ikke like populær som annet kjøtt gjenstander de kan bli introdusert i kostholdet ved å se opp nye oppskrifter og er tilgjengelig for kjøp på de fleste store dagligvarebutikker. Innmat inneholder mellom 30 og 50 prosent av anbefalt daglig inntak for vitamin B2. Du kan søke etter bestemte innmat og hvor mye de inneholder i ernæring data link nedenfor.

Egg

Egg inneholder i gjennomsnitt 0,27 milligram riboflavin som gjør dem en god kilde til vitamin. Egg er blant de beste kilden til vitamin B2 med 68 prosent av anbefalt daglig inntak. Men egg er også høy i fett og kolesterol så dem ser sine fett og kolesterol inntak bør begrense de mange egg de spiser og fortsetter å spise annen mat høy i vitamin B2.

Mandler

Mandler er en god snack mat høy i riboflavin fordi de ikke krever noen forberedelser. Mandler inneholder 57 prosent av anbefalt daglig inntak for vitamin B2. Mandler kan spises ren eller kokt med kylling, stenket i salater eller knust i mandel smør.


Previous:nothing Next:en uke svært lavt kaloriinntak

Relaterte artikler


 • hvor mange kalorier skal en mann ha hver dag?
 • hvor mye vann bør en type 2 diabetes drink?
 • matvarer som forårsaker akne
 • druekjerneekstrakt sikkerhet
 • muskel melk fordeler
 • eddik som en kropp rens
 • hvordan å gå ned i vekt og legge fitness
 • karbohydrat diett
 • hva er Erythritol laget av?
 • brus rensing kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com