matvarer for å unngå etter at en gastrisk bypass

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-12-22
Mens de fleste forstår at mage-bypass kirurgi reduserer størrelsen på en persons mage, de fleste ikke skjønner hvor vanskelig det kan bli å fordøye visse matvarer etter inngrepet. Mens gastrisk bypass er vanligvis en siste utvei for folk som har prøvd dietter uten å lykkes, må operasjonen fortsatt være sammen med endringer i livsstil og sunnere matvaner

Chewing Gum

Unngå alle typer tyggegummi etter at mage-bypass kirurgi. Tyggegummi, svelging, kan blokkere den nye, mindre mage åpninger og forårsake betydelige medisinske komplikasjoner. Tyggegummi vil også føre til at du svelger overflødig luft, noe som kan føre til mage-og tarm smerter eller gass.

Hvit Foods

Når mage-bypass kirurgi, er det svært viktig å unngå alt som faller inn i kategorien av "hvit mat", inkludert hvitt sukker, hvitt mel og hvitt fett.

White sukker inneholder noe sukker raffinert fra sukkerrør eller sukkerroer. Unngå dem fordi de har blitt fratatt alle sine vitaminer og mineraler under raffinering prosessen. Hvitt mel er avledet fra hel-hvetemel, men, igjen, har blitt tømt av kli, hvetekim og andre essensielle næringsstoffer. Hvit fett inneholder alt som er laget med dyr smult eller noe som har blitt herdet for å sikre at det stivner i romtemperatur (som smør).

Kort sagt, unngå hvit mat betyr at du må unngå de fleste junk mat. Disse inkluderer --- men er ikke begrenset til --- pizza, godteri, cookies, godteri, gelé, kaker, brus, og enkelte brød, frokostblandinger og pasta.

kullsyreholdige drikker

Etter gastrisk bypass-prosedyren, unngå å drikke noen form for kullsyreholdige drikke. Den første grunnen er fordi drikker kullsyreholdige drikker (selv dietten utvalg) fører deg til å svelge store mengder luft, noe som resulterer i smerter og ubehag. Den andre grunnen er fordi kullsyreholdige drikker er som regel fullpakket med høy-fruktose mais sirup, tilsetningsstoffer og andre kalori-laden ingredienser, noe du innta flere kalorier per dag enn du skal på en post-gastrisk bypass kosthold.

Om Væsker

Fortsett å drikke væske så ofte som mulig mellom måltidene. Du kan ikke drikke væske under måltider, inkludert 1 /2 time før og 1 /2 time etter hvert måltid. Denne regelen kan føre til at matvarer for å skylle ut av den nye magen "pose" raskere, rane kroppen av essensielle næringsstoffer, det kan også føre til dehydrering.

Liquids vil også gjøre at du føler full, noe som gjør det vanskeligere for deg å spise næringsrik mat kroppen faktisk trenger. Sip væsker kontinuerlig hele dagen for å sikre at du er skikkelig hydrert til enhver tid.


Previous:nothing Next:kosthold for å få pasienter klar for hjertekirurgi

Relaterte artikler


 • hvor mye vann bør en type 2 diabetes drink?
 • vekttap programmer dekkes av forent helseforsikring
 • advocare gnist ingredienser
 • hvordan du kan spare penger bringe lunsj til arbeid (og liker det!)
 • vitalzym vs neprinol
 • vekttap dietter for seniorer
 • hvor mye protien folk bør spise?
 • hva er bee pollen godt for?
 • vektkontroll kirurgi
 • den ernæringsmessige verdien av skummet melk
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com