muskel melk fordeler

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-12-05
Protein shakes har blitt klarert av det medisinske fellesskapet som en måte å supplere en diett ved å sikre at nok protein er fortært på en dag. Noen fra en utøver til en vegetarianer kan være lavt i protein. Muscle Milk er en fin måte å legge til ekstra protein på en diett. Muscle Milk selges både i pulverform og som en pre-laget flytende shake. Den er tilgjengelig på de fleste dagligvarebutikker, og noen convenience stores. Det er ikke bare gunstig for ekstra protein, men det hjelper også å undertrykke appetitten

International Sports Nutrition

Ifølge Jose Antonio, administrerende direktør og medgrunnlegger av International Society of Sports Nutrition, "Muscle Milk er en populær riste. Det passer et sted mellom høy-protein og høy-karbohydrat rister. " I en artikkel på Web MD, rapporterte Antonio at "Muscle Milk inneholder melkeprotein, kombinert med karbohydrater og fett. Den inneholder mer fett enn gjennomsnittet protein shake, men det er en type som ikke øker kardiovaskulær risiko. "Disse funnene er store for den personen som ønsker å innlemme Muscle Milk i kostholdet sitt.

Muscle Milk Protein

Den protein som finnes i Muscle Milk er lik som i morsmelk. Dette betyr at det bidrar til å øke immunitet samt forbedrer utvinning og øker muskelmassen. Muscle Milk inneholder komplekse proteiner, aminosyrer og peptider. Proteinet finnes i Muscle Milk er også nyttig for å levere nitrogen til kroppen.

Muscle Milk gir protein nødvendig for å hjelpe med vev reparasjon og hjelp med kroppens fett-brenning prosessen. Det hjelper også å gi viktige næringsstoffer for å hjelpe i produksjon av aminosyrer. Aminosyrer er ansvarlig for å hjelpe kroppen til å vokse og utvikle seg.

Kroppsbyggere 'Choice

Mange kroppsbyggere foretrekker Muscle Milk. Drikker Muscle Milk kan hjelpe til med flere funksjoner. Kroppsbyggere nyte den måten at Muscle Milk reduserer utvinning tiden fra skader og forbedrer ytelsen. En annen fordel karosseribyggeren fange opp fra å drikke Muscle Milk er at protein i Muscle Milk også fungerer som en antioksidant og en anti-inflammatorisk agent. Dette er bra for anstrengte muskler.

Flavors

De mange fordelene av Muscle Milk finnes i forskjellige smaker. Disse smaker inkluderer, vanilje, sjokolade, jordbær milkshake, banan, rot øl, appelsin crème, mocha joe, blåbær og crème, peanøttsmør sjokolade, Pina Colada og cookies og crème.

Bruk

Muscle Milk i pulverform kan legges til alle drikke. Men mange Muscle Milk smaker gjøre store tillegg til kaffe. Legge til ekstra protein til svart kaffe kan gjøre en stor kaffe behandler, samt gi den som drikker alle de helsemessige fordelene av ekstra protein.


Previous:nothing Next:mat å spise for lavt kolesterol

Relaterte artikler


 • normal kvinners vekt
 • karbohydrat diett
 • ukentlig vekttap spising plan
 • hvordan bli motivert til å spise riktig
 • spesielle dietter for en mage reduksjon
 • fiberrik lavt kaloriinntak
 • den ultrametabolism kosthold
 • hvordan gjøre et eple bake kaffe kake for en diabetiker
 • 7 dagers kolon renset
 • bivirkninger av acai kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com