om cambridge kosthold ernæring

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-12-20
The Cambridge Diet er kontroversielt, men vil resultere i vekttap hvis fulgt korrekt. Noen vise Cambridge Diet som et supplement pyramidespill, mens andre ser den som en regimented diett plan som kan føre til bærekraftig vekttap. På grunn av de alvorlige calorie begrensning, er kosthold rettet mot personer med en betydelig mengde vekt å miste

Om Cambridge Diet

I følge de seks-trinns program skissert på Cambridge Diet nettstedet, følger du en lav-kalori regime for de to første trinnene ved å spise 400 til 1000 kalorier i minst 4 uker. I det første trinnet, forbruker dieter rikelig med vann og tre Cambridge Diet måltider bestående av smoothies og måltid barer. Det andre trinnet er det samme som før, men du kan spise grønnsaker og protein-rik mat som kylling brystene.

For det tredje trinnet, spiser du 1000 kalorier i form av to Cambridge Diet måltider samt matvarer anbefalt av en ernæringsfysiolog (for eksempel hel-hvete pasta, salat, frukt og egg). Det fjerde trinnet har en 1200-kalori inntaket med et bredere utvalg av mat alternativer pluss Cambridge Diet måltider. Det femte trinnet er 1500 kalorier med et bredere utvalg av mat valg som skissert av Cambridge Diet rådgiveren. Det siste trinnet fokuserer på å opprettholde vekttap ved å gjøre riktige valg av mat. Mens du er på diett, kjøper du og spiser en rekke kosttilskudd i form av stenger, blander smoothie og rister.

Hensynet til ernæring

Hvis programmet blir fulgt, kan du motta alle vitaminer og mineraler til tross for lave kaloriinntaket. Kosttilskudd inneholder alle de nødvendige næringsstoffene, men kommer til en høy prislapp og, vil noen hevde, i en uappetittlig form. Selv om de fire siste trinn gir et bredere utvalg av mat, må du være villig til å forplikte seg til en diett med litt variasjon for de to første trinnene, eller de første fire ukene, av planen. Dietten er også svært lav i kalorier og bør ikke sees på som en livsstil.

Programmets siste trinnet av "vedlikehold" er like viktig som de fem første. Mens de første fem er lav-kalori, forsøker det siste trinnet, som ikke har noen kalorier begrensninger, til å innpode gode kostvaner som kan tas med videre etter at dietten avsluttes. Mens kosthold gir en oversikt over hva som er akseptabelt å spise, når dietten er over, må du være forberedt på å ta bedre mat valg for å holde vekten av

Advarsel

Programmet er kostbart:. £ 1 av havre, i daglegvarebutikkar for $ 3, kan kjøpes på nettet for $ 25 på den amerikanske Cambridge Diet nettside. Tolv ernæring barer koste $ 33. 65 (se Ressurser for flere priser). Disse kosttilskudd, men er kritiske til å holde konsentrasjoner av næringsstoffer høy. Derfor må alle som velger å følge dietten være villig til å bruke store summer. I tillegg kan en lav-kalori diett føre til at kroppen til å gå inn i sult-modus, uavhengig av hvor mange kosttilskudd er fortært. Kroppen må ha en god tilførsel av glukose, eller energi, som finnes bare i kalorier.

I boken "The Straight Scoop Om Slanking," forfatteren Sharon Greene Patton forklarer at de som gjennomgår Cambridge Diet (et program ikke anbefalt av forfatteren) anbefales av FDA for å ha forsvarlig tilsyn av en lege. Selv den britiske versjonen av dietten mandater en lege samtykke, i U. S. versjon av programmet gir bare veiledning og et nettsted der kosttilskudd kan kjøpes. Fordi den amerikanske versjonen ikke er like begrenset som den britiske versjonen, skal amerikanerne følge dietten planen svært nøye for å sikre deres ernæringsmessige behov blir møtt.


Previous:nothing Next:enkle måter å legge tumeric til kosthold

Relaterte artikler


 • hva du skal spise og hva du ikke skal spise på grapefrukt kosthold
 • hvordan å gå ned i vekt uten å gi opp maten du elsker
 • hvordan ta clenbuterol
 • kan du ta for mye omega-3?
 • hvordan du skal gå vegansk trygt
 • kalsium pyruvat for vekttap
 • leucine kosthold
 • matvarer med lav kalium
 • hva er grunnen flaxseed godt for?
 • lav karbohydrat diett menyen plan
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com