oppnåelig vekttap

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-12-07
Ifølge US Department of Health and Human Services, over 60 prosent av alle voksne i USA er overvektige eller fete. Fristelser og påkjenninger i hverdagen gjør det vanskelig å følge med på endringer for å effektivt gå ned i vekt. Ved å se på ting fra et mindre perspektiv, er vekttap oppnåelig. Sette opp små oppnåelige mål er en bedre måte å miste vekt. Få mennesker kan miste 20 pounds i en måned uten fare for deres helse, kan de fleste overvektige mennesker mister mellom 5 og 10 pounds ved å gjøre små, regelmessige endringer i livsstil.

Sette et mål

Det første trinnet for å rimelige vekttap er et rimelig mål. Det er mer gunstig å gjøre flere små mål. Hvis noen er 30 pounds overvektig, er et rimelig mål mellom 8 og 10 pounds i den første måneden. For folk flest, mister mer enn 2 pounds per uke er vanskelig og kan være farlig. Leger og ernæringsfysiologer kan bidra til å sette sunn vekt-tap mål.

Opprette en plan

Oppnåelig vekttap kombinerer forskjellige komponenter, inkludert trening og matvaner, samt søvnvaner og stress mønstre. Vellykket vekttap planer innebærer en livsstil endring. Legg ut en plan som gjør flere små endringer over en periode, i stedet for mange store og plutselige endringer. Legg til tre dager med moderat trening den første uken og deretter bygge derfra, innføre en annen livsstil endres hver uke frem til møtet i vekt-tap mål.

Øvelse

Trening er en svært viktig del av noe vekttap plan. Den legger muskler, som forbrenner mer kalorier enn fett og tilrettelegger vekttap. En av de enkleste oppgavene er å vandre. Å ta en 20-eller 30-minutters gange fem dager i uken hjelper skur pounds og forbedrer helsen. I tillegg, walking fordeler kardiovaskulær helse uten mange av de risikoene forbundet med høyere effekt aktiviteter, som løping eller aerobic. En fitness profesjonell eller en lege kan opprette treningsøkt planer.

Spise riktig

Vekttap er direkte knyttet til mengden kalorier forbrukes i forhold til mengden kalorier brent. Kutte kalorier, så er en fin måte å miste vekt. Noen ganger, skjønt, det er sultfølelse. For å lette sult av en slankere kosthold, fylle opp med sunne snacks. I stedet for å spise tre store, kalori-pakket måltider hver dag, spise tre mindre og være klar med en sunn, kalorifattig snack som frukt og grønnsaker.

Holde seg til det

Involvering en venn eller et familiemedlem tidlig i vekt-tap programmet hjelper med motivasjon. Husk også å belønne deg selv for å nå hvert mål, starter små for tidlig mål. Det gjør ikke vondt å holde favoritt mat og aktiviteter som en del av livet, selv om de ikke er helt friske. I stedet for å ha tre cookies til dessert, har bare ett.


Previous:nothing Next:lemonade detox

Relaterte artikler


 • diett-vennlig mat
 • hvordan du gjør det eple cider eddik kosthold
 • hvordan å lage middag for fem dollar # 4
 • hvordan du kan redusere sjansene for hjerteinfarkt
 • kosthold for skrumplever
 • mat som øker LDL kolesterol
 • en balansert vekttap diett
 • hvordan å miste vekt og holde kroppen din
 • diabetisk vegetarisk vekttap plan
 • eddik og vann kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com