optifast øvelser

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-12-11
Optifast er et vekttap program som dreier seg om et kosthold basert på flytende måltid erstatning vibrering og ernæring barer. Dette programmet er gjort under tilsyn av leger. Du må være godkjent for å gå inn i programmet. Når du begynner programmet blir deltakerne testet og skal rapportere tilbake til Optifast laboratorier regelmessig. Selv om kosthold er en viktig del av dette programmet, er trening like viktig og det er nødvendig å ha et treningsprogram for å lykkes med Optifast

Stretching

Selv om den typen trening rutine som du deltar i er basert på din generelle helse og hvor mye aktivitet du kan håndtere, stretching er sterkt anbefalt for alle Optifast fag. Ifølge Optifast nettstedet, for å oppnå muskel balanse, bør du strekke musklene som er sterkere og styrke de som er svakere. Finne ut hvilke muskler er dine sterkeste og utvikle en strekker rutine rundt seg. For eksempel, hvis beina er dine sterkeste, utvide beina og ta på tærne til å strekke hamstrings eller stå på en fot og ta tak foten bak setet for å strekke quadriceps.

Working det kardiovaskulære systemet

Når du først begynner Optifast programmet, kan du ikke være i stand til å håndtere anstrengende aktivitet. På grunn av dette, kan din lege tildele en hjerte-rutine som kun involverer rask gange. Dette kan gjøres rundt i nabolaget, et spor, eller hvor du er komfortabel med. Når din fysiske utholdenhet øker, kan du være i stand til å jogge eller sykle. Du kan også finne det lettere å ri på en stillestående sykkel eller tredemølle. Fordi du må melde din helse resultatene tilbake til leger, vil du kun kunne øke din fysiske aktivitet med sin godkjenning.

Vektløfting

For en fullstendig balansert fysisk fitness rutine, må man også styrke musklene . Dette er først og fremst oppnås ved å løfte vekter. Fordelene med vektløfting er økt tone av kroppen, energi og bein styrke. Hvis du bare starte opp på programmet, kan du bli bedt om å bare løfte et par pounds med manualer. Disse øvelsene kan omfatte armhevinger, tricep extensions og knebøy. Etter hvert som programmet utvikler og din styrke øker, kan du være i stand til å håndtere mye tyngre vekter og bruke gratis vekt maskiner, slik som benkpress.


Previous:nothing Next:lene mat diett plan

Relaterte artikler


 • hva urter er godt å hjelpe slutte å røyke?
 • lav-sukker dietter barna vil like
 • hvordan du miste ekstra vekt på vekt overvåkere
 • kalori telling dietter
 • hvordan å piske opp en enkel, deilig kylling pasta for fire
 • myter av vekttap
 • hva må en food etikett liste
 • dårlige effekter av koffein på kroppen
 • oppskrifter til lavere cholestrol
 • hvor mange kalorier skal en mann ha hver dag?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com