pilates rehabilitering øvelser

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-12-03
The Pilates metoden er en av de mest populære bevegelsen systemer for å bygge core styrke, elongating muskler og dyrking fleksibilitet. Selv om disse fysiske fordelene kan hjelpe til å forebygge skader, bidrar Pilates også helbrede kroppen etter skade som en form for rehabilitering. Øvelsene nedenfor vil forklare hvordan skade rehabiliteringen kan oppnås gjennom grunnleggende Pilates prinsippene for

Roll Up

Dette Pilates øvelsen hjelper artikulere hver vertebra, skaper massasje-lignende følelse i ryggraden. Lie i ryggleie med armene over hodet, beina rett og sammen, og føttene mykt bøyes. Pust inn. Tegn ribbeina ned og sammen, engasjere magemusklene og begynner bevegelsen med armene, følgende med hodet og øvre rygg. Pust ut. Tegn magemusklene på som du skrelle ryggraden av matten, en virvel av gangen. Pause når skuldrene er over hoftene. Pust inn. Engasjere magemusklene og sitte høyt. Pust ut. Roll ned vertebra av vertebra gjennom ryggraden. Senk hodet og strekker armene tilbake over hodet for å gå tilbake til startposisjon. Dette Pilates flytte strekker seg tilbake musklene, styrker magemusklene og utvikler rygg mobilitet og stabilitet. Roll ups er en spesielt nyttig rehabilitering trening for pasienter med skoliose.

Liggende rygg Twist

Denne øvelsen er spesielt bra for de med smerter i korsryggen, fordi den forbereder kroppen for roterende bevegelser mens slippe stramme musklene i korsrygg. Lie ryggen med armene i en T stilling, håndflatene vendt opp. Den hofter og knær er i rett vinkel, anklene er i tråd med knærne. Tegn i lumbalcolumna i matten, opprettholde en svak posterior pelvic tilt. Pust inn. Roter ryggraden, bevege bekkenet og beina som en enhet til den ene siden, holde knærne sammen. Pust ut. Tegn bekkenet og beina som en enhet tilbake til sentrum. Gjenta på motsatt side.

Basic Back Extension

Denne øvelsen bidrar til å re-etablere riktig justering og bevegelse mekanikken i rygg og skuldre etter en skade. Pust inn. Lie utsatt med pannen på gulvet. Hold armene ved sidene med håndflatene trykke mot bena og bena sammen. Pust ut. Løft den øvre bagasjerommet, hodet og brystet litt utenfor matten. Pust inn. Reach armene opp og ut i en T posisjon. Pust ut og returnere armene til siden kroppen. Senk overkroppen tilbake til utgangsposisjonen.


Previous:nothing Next:forskjellene mellom probiotiske & prebiotisk

Relaterte artikler


 • hvordan å hoppe over gym og gå ned i vekt hjemme
 • hvor å miste vekt raskt med en frukt smoothie kosthold
 • sunt kosthold regimer
 • naturlige diett hjelpemidler
 • type 2 diabetes diett plan
 • hvordan å unngå oppblåst mage
 • oppskrifter til lavere cholestrol
 • risikoer og komplikasjoner fra en gastrisk bypass
 • hvor mye vann bør en type 2 diabetes drink?
 • hva din idealvekt bør være
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com