protein shake ideer

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-12-09
Protein shakes blir ofte brukt til hjelp i vekttap, samt å hjelpe utøvere å bygge muskler. Protein hjelper kroppen til å bygge muskler, bein, hud og annet vev. Protein shakes er en trygg måte å introdusere protein i kosten og er trygge for både nyrer og bein

Daily Protein Krav

The Mayo Clinic foreslår at en person bør spise 50-175 gram protein per dag. Dette er basert på en 2000-kalori diett. Mange mennesker har en hard tid å nå sine daglige protein inntak på grunn av usunne matvaner og hektisk livsstil. Legge til en næringsrik protein shake i kostholdet er en god måte å gjøre opp for eventuelle mangler daglige protein.

Protein Shake Base

Protein shakes er laget av en rekke protein kilder, inkludert melk, myse, kasein, egg og soya. Velg protein pulver kilden som er best egnet til individuelle helsebehov. Eventuelle protein shake pulver kan brukes til å lage fantastiske protein shakes.

Kaffe Protein Vibrering

Legge protein pulver til en kaffe etableringen er en utmerket måte å konsumere ekstra protein og nyte en god kopp Joe. Legg sjokolade protein pulver til en blanding av svart kaffe og sukker-fri karamell sirup. Eller bland vanilje protein pulver med sukker-fri irske Crème sirup. Eventuelle sukkerfri sirup kan brukes med enten sjokolade eller vanilje protein pulver for deilig kaffe.

For å gjøre en kald riste, kombinere kaffe, protein pulver, sirup og et glass av is. Bland i en blender. Eller bare legge isen, og gjøre det en iset protein kaffe.

Fruit Smoothie Protein Vibrering

Legge frukt til en protein shake er en fin måte å innlemme ekstra vitaminer i en shake. Sjokolade protein shakes kan sammenkobles med bananer, jordbær eller bringebær og deretter blandet sammen. Vanilje protein pulver kan også brukes med frukt. Jordbær, bananer, kirsebær, blåbær og fersken er gode frukter å legge til en vanilje protein shake.

For å gjøre frukt smoothie protein shakes, kombinere protein pulver, melk, is og ønsket frukt i en blender.

Dessert Protein Vibrering

Protein shakes kan være mer som en dessert enn et måltid. Shakes som dreamsicle rister laget med vanilje protein og appelsiner og den tyske sjokoladekake protein shake laget med kremen av kokos og sjokolade protein pulver er helt dekadent.

Candy inspirert protein vibrering som peanut smør og sjokolade riste eller sjokolade trøffel shake er også favoritt kreasjoner.

Strawberry Shortcake protein shakes laget med frosne jordbær og rømme er også et velsmakende alternativ.


Previous:nothing Next:den beste raske dietter

Relaterte artikler


 • planlegger å hoppe starte en diett
 • meksikansk mat for diabetikere
 • Hva er de helsemessige fordelene av kosher dill pickles?
 • daglige kosthold for kolesterol
 • matvarer for å unngå å senke triglyserider
 • hvordan den flate magen kosthold
 • hvordan du miste ekstra vekt på vekt overvåkere
 • hvor å miste vekt jobbe netter
 • vitalzym vs neprinol
 • hvordan å gå ned i vekt uten for mye trening
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com