proteinrik mat valg for vekttap

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-12-06
Mister mer vekt ved å gjøre høy-protein valg av mat. Din vekt-tap plan vil være mer vellykket hvis du velger høy-protein mat, fordi aminosyrer som utgjør proteiner hjelper deg å forbrenne mer kalorier og føler deg mindre sulten. Ikke alle protein kilder kommer fra animalske produkter, så det er viktig å utforske vegetariske alternativer for din vekt-tap diett

Egg

Egg pack rikelig med protein på 6 g per egg. Spis egg på ethvert måltid av dagen til å føle fyldigere lengre, og forskning tyder på at du kan miste to pounds mer i måneden bare ved å spise egg.

En studie utført av Rochester Center for fedme og forskning Behandling i Michigan for å avgjøre om å spise egg kan bidra til å begrense en persons samlede daglige kaloriinntak. Tretti overvektige kvinner ble bedt om å spise et egg-basert eller en bagel-baserte frokost. Forskere fant at kvinner som spiste egg til frokost konsumert færre kalorier til lunsj enn bagel frokost eaters. I løpet av de neste 36 timene, forbrukes egget eaters i gjennomsnitt 417 færre kalorier enn bagel eaters.

Tofu

Tofu har en av de høyeste kilder til soya-baserte protein. Få 9,2 g protein fra å spise bare 4 ozs. av tofu. Tofu er en fin måte å skaffe protein enn fra et dyr kilde.

Tofu er et allsidig vekttap og helse mat til bare 86 kalorier per porsjon. Kombiner tofu med oljer for å lage salat dressinger, eller marineres en blokk med tofu i lav-natrium soya saus og bake i en 400 graders ovnen i 20 minutter for en sunn lunsj.

Forskerne Dr. David Allison og Dr. Mark Cope, fra University of Alabama, sammen med Dr. John Erdman fra University of Illinois, rapporterte at soya-baserte protein mat er lik dyr-baserte kilder. Forskerne fant at soya protein er nyttig i vekttap, og deres forskningsresultater viste at folk mistet like mye vekt bruke soya protein som de skulle spise like mye av storfekjøtt eller svinekjøtt.

Steak

Selv om biff har blitt baktalt i media som en "dårlig mat," biff eller biff kan hjelpe deg med å trimme midjen. Beef pakker 30 g protein per 100 g biff. "The American Journal of Clinical Nutrition" rapporterer at kvinner som spiste rødt kjøtt tapt mer vekt enn de som spiste det samme antallet kalorier, men bare en liten mengde av storfekjøtt. Studie forfatteren Manny Noakes, Ph. D. , rapporterte, "The protein i biff hjelper deg å beholde muskelmasse under vekttap. "


Previous:nothing Next:Seneca indian rensing kosthold

Relaterte artikler


 • protein daglig diett
 • hvor mye vann bør en type 2 diabetes drink?
 • dietter som hopper start stoffskifte
 • vekttap og hårtap
 • høyt protein flytende dietter
 • få en dyp kolon renset
 • naturlig kolon renset oppskrifter
 • naturlige diett hjelpemidler
 • 1200 kalorier om dagen kosthold
 • raskeste måten å miste en øl magen
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com