rå mat diett plan for vekttap

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-12-24
Noen ganger er det vanskelig å holde styr på alle de forskjellige dietter der ute. Noen mennesker bruker hundrevis av kroner på piller som inneholder kjemikalier for å hjelpe deg å kaste vekt. Er disse kjemikaliene som finnes i slankepiller og konservert og pakket kosthold mat bra for kroppen din? Den rå mat diett er en som går tilbake til det grunnleggende av mat, eliminere kjemikalier og prosesser som endrer maten når den er kokt og konservert

The Basics

Den rå mat diett er akkurat som det høres ut. Maten spist er ikke kokt og spist i naturlig tilstand med minimal prosessering. Det er varierende grad av rå mat livsstil. Noen mennesker spiser litt mat kokt, som kjøtt. Rå veganere spiser bare rå planteføde uten mat som har stammer fra dyr. Andre holde seg til all rå matvarer, inkludert kjøtt. De kan spise ukokt sushi, kjøtt som carpaccio og melkeprodukter som ikke er pasteurisert eller homogenisert. I de fleste tilfeller, rå slankere velge økologiske matvarer.

Krav

Tilhengere av den rå mat diett gjør mange påstander om virkningene at denne livsstilen kan ha på helsen din. Alissa Cohen, en forfatter og rå mat kokk, er en ekspert på rå mat revolusjonen. På nettsiden hennes, forklarer hun fordelene med en rå diett. Først, det er spioneringen å være en effektiv og rask måte å miste vekt og holde den av for godt. Dessuten vekttap, Cohen og andre talsmenn hevder at rå dietter kan løse myriade helseproblemer som diabetes, akne, depresjon, høyt kolesterol, fordøyelsesproblemer, allergier og mange flere. De sier at det også drastisk forbedrer energinivået og humøret.

Slik fungerer

Det er noen grunner til at rå mat er antatt å være bedre for deg enn kokt mat. Cohen forteller at matlaging ødelegger mange av næringsstoffer og vitaminer som finnes i rå mat. Disse næringsstoffene er viktige for helsen din, og ved å spise rå kan du gjøre det meste av disse matvarene. Oppvarming av mat over en viss temperatur ødelegger dens enzymer, som er essensielle for menneskers helse. Ettersom folk blir eldre, er deres naturlige reserver av enzymer utarmet og må fornyes. Når enzymene i maten blir ødelagt ved koking, er maten også vanskeligere for kroppen å fordøye. Mat blir liggende igjen i fordøyelseskanalen, som fører til dannelsen av giftstoffer i kroppen. Enzymer finnes i rå mat hjelpe fordøyelsen. En annen faktor er syre-alkaliske balanse. Tilhengere av dietten hevder at de fleste kropper er for sure, noe som kan føre til sykdommer. Dette skjer fordi den gjennomsnittlige amerikanske kostholdet inneholder mye svært sure matvarer som sukker, animalsk fett, kaffe, mel og andre produkter. Rå mat gjør kroppen mer basisk, balansere det.

Risiko og Kritikk

Som ethvert alternativ livsstil, er det folk som er for og mot det. Kritikere av rå mat dietter gjøre flere punkter om hvorfor dette kostholdet ikke kan være sunt. For en, er noen kreft-bekjempelse fytokjemikalier som finnes i matvarer bedre absorbert av kroppen når de er kokt. Det er derfor mange ernæringseksperter anbefaler å spise kokt tomat produkter, som sauser, for å få fullt utbytte av lykopen. Andre sier at selv om matlaging ikke ødelegge noen enzymer, er menneskekroppen utstyrt med nok enzymer som det aldri ville være et problem. Selvfølgelig, er en annen kritikk at forbruket av rå kjøtt og fisk kan øke eksponeringen for skadelige bakterier som E. coli.


Previous:nothing Next:syv dagers vekttap plan

Relaterte artikler


 • mat som gir kroppen din en alkalisk tilstand
 • Hva er de helsemessige fordelene av kosher dill pickles?
 • den beste dietten for helse
 • tips på appetitt undertrykkelse
 • velge vekttap kosttilskudd
 • naturlig appetitt suppressant kosthold
 • diabetikere mat diagram og kosthold
 • er eddik gluten gratis?
 • mat for å øke testosteron hos kvinner
 • hvor å miste vekt spising metro smørbrød
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com