rask vektøkning årsaker

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-12-18

Du trenger:
frukt
. grønnsaker.

Fysisk betingelser

Rapid vektøkning kan være forårsaket av en rekke faktorer, men visse fysiske forhold kan være alvorlige nok til å kreve en lege omsorg. Cushing syndrom, en lidelse forårsaket av forhøyede mengder av hormonet kortisol, kan påvirke adrenalin og andre kroppslige regulatorer for å produsere rask vektøkning, fordi Cushing syndrom kan også være forbundet med visse svulster, bør rask vektøkning tas opp av lege så raskt som mulig. Hypotyreose, der skjoldbruskkjertelen produserer lavere mengder av sin metabolisme-regulering enzymet, er en annen alvorlig fysisk tilstand som presenterer seg som en rask vektøkning Følelsene av apati. Andre, mer komplekse fysiske forhold, for eksempel Polycystisk ovariesyndrom, kan også føre til pasienter til å legge pounds raskt og bør kontrolleres av familien din lege.

Farmasi

Enkelte legemidler som brukes til å behandle tilstander også kan føre til vektøkning. Generelt, kan antidepressiva og beroligende midler føre til vektøkning hos personer som tar disse stoffene jevnlig, så kan medisiner til behandling av spesielle tilstander, som for eksempel litium og Cyproheptadine. Nesten ethvert legemiddel (eller mat kombinasjon) som fører til pasientene til væskeansamling vil medføre ekstra pounds, men en del av denne vekten kan raskt gå tapt ved å øke vann inntak og ta diuretika.

Psykologiske forhold

En rekke psykologiske problemer også kan også sporen rask vektøkning. Mange mennesker som lider av skyldfølelse eller angst, for eksempel, slår til mat som trøst, før personen forstår en endring har skjedd, hun kan oppleve en markert økning i vekt. Depresjon er også ofte assosiert med vektøkning, pasienter opplever ofte endringer i kosthold og trening mønstre som kan bli forverret av subtile fysiske endringer som fremskynder vektøkning. Personer som opplever både rask vektøkning og en merkbar endring i sosiale mønstre, bør følelser eller holdninger konsultere en kvalifisert mental helse for vurdering og behandling.

Livsstil endringer

Normal livsstilsendringer kan også føre til raskt å legge pounds . Personer som nylig har tatt på en stillesittende jobb, gått tilbake til skolen, eller forlot et idrettslag kan merke en økning i vekten sin, fordi de brenner færre kalorier. Folk som øker mengden av alkohol de drikker kan også legge merke til vektøkning, fordi mange alkoholholdige drikkevarer er høyt i kalorier og karbohydrater. Til slutt, erfarne personer som har vedtatt en mer stillesittende livsstil, som har gjort markerte endringer i kosten eller en kombinasjon av disse to faktorene kan se svært raske endringer i sin kroppsvekt.


Previous:nothing Next:alex Jamieson detox diett

Relaterte artikler


 • status av mat enzymer i fordøyelsen og stoffskifte
 • gratis vekttap måltidsplanlegger
 • hvordan å gå ned i vekt uten slanking igjen
 • hvordan finne merking av matvarer for hjertesykdom
 • den mest effektive vekttap dietter
 • hvordan å øke vekttap
 • hvordan å følge italiensk mat oppskrifter
 • den raskeste vekttap pille
 • matvarer med høy kilder til vitamin e
 • hva er en sunn vekttap per måned?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com