reduksjon av magen ved hjelp av diett

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-12-31
Buk fett ikke bare ta glansen av kroppen bildet. Belly fett, spesielt den typen dypt inni kalles visceral fett (de vikle rundt abdominal organer) kan gi opphav til en rekke helseproblemer --- hjerte-og karsykdommer, diabetes, brystkreft, selv demens. Redusere magen størrelse er avgjørende for god helse, ikke bare en forfengelighet søken. Hvis redusere magen størrelsen virker som en skremmende oppgave, her er noen gode nyheter. Du kan faktisk spikke vekk mage fett med riktig type mat. Her er hvordan du kan spise deg til en trimmer waistline.

Du trenger:
frukt
. grønnsaker.

Enumettet fett (MUFAs)

Hva er MUFAs og hvorfor er de så effektive i denne magefett kampanjen? MUFAs er en gruppe av sunt fett som er bra for hjertet helse og er fett-busters også. Ifølge undersøkelser utført av forskere ved Reina Sofia University Hospital i Spania, overvektige personer plassert på en enumettet fett diett forhindret opphopning av magefett, selv uten ekstra trening. Dette funnet er grunnlaget for den populære Flat Belly Diet, der MUFAs inngår i hvert måltid, og talsmenn understreket som er hemmeligheten til dietten suksess.

Hvilke matvarer inneholder MUFAS? Plenty --- oliven, avokado, nøtter, bønner, frø, mørk sjokolade, soyabønner, flaxseeds og sunne oljer som oliven og solsikke oljer. Hva gir dem så mye makt til bysten magen fett? Forskere peker på at MUFAs kontroll metthetsfølelse, noe som gjør at du føler deg mett lenger, og dermed kutte ned unødvendig kalori inntaket. Den lykkelige resultater? En trimmer midje.

Konjugert linolsyre (CLA)

CLA er en type av umettet fett finnes i kjøtt og meieriprodukter som hjelper deg å miste buk fett. Ifølge Mark Stengler av Natural Physician's Healing terapier, "CLA hjelper glukose kommer inn i musklene cellene mer effektivt, og dermed hindre glukose blir omdannet til fett. " Så gå videre og nyt kalkun, kylling, fløte ost, yoghurt, kaffe med fløte --- miste buk fett kan være ganske food tur.

Helkorn

Ta med en rekke av hele korn i kosten for å bekjempe flab. Dr. Weil, sitert helse guru en Penn State studie som antyder at hele korn kan hjelpe slankere slippe magen fett samtidig som du øker bra kolesterolnivået. Bytt ut enkle og raffinerte karbohydrater og erstatte dem med hele korn. Utvalget er stort og det er mange kreative måter å gjøre dem velsmakende. Eksempler inkluderer bygg, havre, brun ris, Bulgar, linser, hirse, spelt, fullkorn frokostblanding og quinoa.

Antocyaniner

Det kan ha et langt navn, men det refererer til den fargerike pigment som finnes i frukt og grønnsaker som er full av potente antioksidanter og fett-busting strøm. Denne påstanden støttes av en ny studie fra Japan --- antocyaniner har betydelig potens mot fettcellene, og kan brukes for å forebygge vektøkning.

Sammen med antocyaniner, frukt og grønnsaker er rike på fytokjemikalier og fiber. Fiber binder med andre matvarer, og bidrar til å gjennomføre kalorier ut av kroppen din ved å bremse hastigheten på fordøyelsen --- derav følelsen av metthetsfølelse. Sikt minst 5 gram fiber hver måltid.


Previous:nothing Next:mat høy i vitamin B12

Relaterte artikler


 • ikke meieriprodukter kilder til kalsium
 • reduksjon av magen ved hjelp av diett
 • hvordan å redusere høyt kolesterol av hva du spiser
 • vektøkning måltid plan for kvinner
 • hva maten inneholder det høyeste beløpet av jern?
 • rå mat diett plan for vekttap
 • Herbalife bivirkninger
 • vitalzym vs neprinol
 • hvordan gjøre protein kaffe
 • den beste tiden for å ta whey protein pulver
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com