rotasjon diett plan

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-12-23
Rotasjon Diet Planen ble utviklet i 1986 av psykolog og fedme ekspert Martin Katahn, direktør for Vanderbilt University Weight Management program, utviklet han en spise plan der tilhengere rotere sine daglige kaloriinntak for en en-måneds periode for å oppnå den ønskede vekten tap. Daglig trening er også anbefalt på planen

Du trenger:. .
Frukter
grønnsaker.

The Basics

I løpet av fire-ukers plan, du gradvis øke kalori inntaket. Menn og kvinner har separate kalori teller. Kvinner starter med et ekstremt lavt 600 kalorier om dagen for de tre første dagene. Deretter er de neste fire dagene bumped opptil 900 kalorier. Kvinner spiser 1200 kalorier for hele andre uken. Den tredje uken er en gjentakelse av den første.

Menn starte sin rotasjon Diet plan med 1. 200 kalorier i tre dager. De neste fire dagene er 1500 kalorier, og den andre uken er 1800 kalorier. Og den tredje uken er gjentatt akkurat som det er for kvinner. Både menn og kvinner nyte en fjerde uke som en "ferie" fra kostholdet, uten begrensninger på hva du spiser.

The Food

Siden en betydelig del av tiden tilbringes i svært lav-kalori territorium, bør du unngå mye fett og høy-kalori mat. Din sult løses ved å spise store mengder av "gratis" frukt og grønnsaker som selleri, asparges og ananas

Her er et eksempel på meny for en 600-kalori dag:.

FROKOST
1 unse befestet frokostblanding
8 gram skummet melk, ½ kopp bær eller annen frukt

LUNSJ
¾ kopp yoghurt
½ banan
1 ss hvetekim

MIDDAG
3 gram Grillet eller posjert fisk
½ kopp ris
1 kopp brokkoli
1 kopp kastet salat av ubegrenset grønnsaker med null-kalori dressing

The Theory

Katahn mener at kroppens stoffskifte bremser, justering av kostholdet endres etter tre uker. Dette er hensikten med rotasjon. Den "ferie" uken er tillatt fordi det er mye lettere å opprettholde et kosthold hvis du ikke er banning din favoritt tallsklassikere for livet.

Pros

Hvis du følger Rotasjon Diet, vil du miste vekt. Det er praktisk talt umulig å ikke med slike kalori begrensning. Å ha en uke når du kan spise din favoritt ikke-så-sunne måltider og søtsaker er et fint avbrekk i tillegg.

Cons

Seks hundre kalorier, som er det du gjør for tre dager av gangen på Rotasjon Diet, er sult nivåer. Det er ingen grunn til noen bør begrense sitt kaloriinntak på en slik drastisk måte. Selv om øvelsen er en del av rotasjon Diet, ville det være svært vanskelig på så lave energinivå.


Previous:nothing Next:den mest effektive appetitt suppressant

Relaterte artikler


 • 1500 kaloriinntak menyen plan
 • hvordan å øke vitamin D i systemet
 • matvarer som hjelper vekttap
 • rå mat diett mat
 • hvordan å redusere høyt kolesterol av hva du spiser
 • hva slags mat inneholder isoflavoner?
 • om detox dietter
 • hvordan du starter en arbeidsplass vekttap program
 • kilder av LDL kolesterol
 • alex Jamieson detox diett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com