saften kroppen rens

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-12-01
Saften kroppen renset er en effektiv avrusning teknikk som er lett å innlemme i en travel livsstil og stor som en kilde til daglig næringsstoffer. Enten du opprette disse juice alternativene hjemme eller blande dem i morgen og ta dem til kontoret, kan du detox kroppen din daglige bruk av helbredende egenskaper av frukt

Staple Frukt

Ved å stole på fire stifte antioksidant-tett juice --- kiwi, tranebær, blåbær og jordbær --- hver servering vil inneholde den ernæringsmessige verdien trengs for en tilfredsstillende snack eller et måltid. Lavt i kalorier, inneholder hver av disse fire fruktene vitaminer, mineraler og enzymer som raskt inn i blodet og rense kroppen for skadelige molekyler, også kjent som frie radikaler. Fordi disse farlige molekylene truer kroppen med betennelser, celleskader og kreft, er det viktig å av og til bruke en detox program som fjerner giftstoffer fra blodet, gjenoppretter mobilnettet helse og fylles kroppens systemer.

Antioksidant-rik frukt

Når shopping for en juice detox rensing program, velger antioksidant-rik frukt som er høyt i en rekke andre næringsstoffer i tillegg. For en enkel detox alternativ, blanding 1 kopp kirsebær, en skrelt appelsin, 1 /2 kopp røde druer, en skrelt kiwi og en kopp rå ananas juice. Legg isen for å opprette en iskald drikke eller blanding og chill i 30 minutter i kjøleskapet.

Citrus Detox Valg

Lag en sitrus detox alternativ. Klem tre navlen appelsiner, to mandarin og en halv rød grapefrukt og røre for en deilig, vitamin C-pakket frokost. For best resultat, ifølge thefruitpages. com ("The Fruit sider"), sure frukter som disse bør brukes så tidlig om morgenen måltider og snacks. Hvis mulig, unngå å introdusere andre matvarer i flere timer eller til etter middag. En ideell plan vil være å starte med det over oppskriften, og deretter følger to timer senere med et glass tomat eller ananas juice, som begge også sure. Alle er stor for avrusning, og tilbyr en rask tilførsel av energi tidlig på morgenen.


Previous:nothing Next:mat diabetikere bør spise

Relaterte artikler


 • acai berry piller kontra juice
 • 1200-kalori diett planleggeren
 • hvordan å implementere en enkel vekttap plan
 • ernæringsmessige informasjon for svinekjøtt baby back ribs
 • anti-aldring mat for huden
 • diabetiker måltid ideer
 • effektiv diett planer for kvinner
 • tips og triks for å miste vekt raskt
 • hvordan du kan redusere saltinntaket for et hjerte sunt kosthold
 • hvor mye protien folk bør spise?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com