salatbar tips

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-12-08
Du bestiller salatbaren fordi det er det sunneste alternativet tilgjengelig, ikke sant? Men vær forsiktig-salatbarer er fylt med ting som kan snu en ellers sunt måltid til din største kosthold buster. Når du bygger din egen salat fra salatbaren, er det noen ting du bør vite: Først, hva du bør absolutt sette på tallerkenen din, og andre, det du aldri bør legge på tallerkenen din

Du trenger:.
Scale.
Målebånd.
Kalkulator.
Penn og papir.

Foods å putte på plate

De fleste begynner med greenene ved bygging av en salat, men alle salatgrønnsaker er ikke det samme. Isbergsalat tendens til å være den mest populære, men er en "vil ikke skade ya eller hjelp ya" type mat. Så gå for den grønneste, leafiest salat grønt tilgjengelig, for eksempel Romaine eller spinat. Begge er fulle av vitaminer og mineraler som fiber og vitamin C. Andre elementer som bør inkluderes er gulrøtter (beta-karoten), broccoli (kalsium, vitamin C, fiber), tomater (lykopen), rosenkål, agurk, blomkål, kikerter og hardkokte egg. Fersk frukt som jordbær, blåbær, druer og meloner er gode alternativer.

Foods Du bør aldri Ta på tallerkenen din

Foods å unngå når man står på en salatbar ville være oliven, siden de er fulle av fett og kalorier . -- det ikke vil skade hjertet ditt, men det vant ' t gjøre deg mye bra heller. Pasta og potet salater er fulle av både fett og kalorier, og vil bare skade midjen. Bacon biter, kinesiske nudler, krutonger og saltet nøtter bør unngås-they're fullpakket med natrium og fett. Jellos og puddinger er fristende å sette på siden av salaten din, men har ingen ernæringsmessig verdi, og er lastet med sukker. Unngå frukter som er dynket i sirup som pærer og fersken.

Dressinger

Dressinger kan være en sunn salat største fall, fordi de kan være høy i kalorier og fett. For eksempel, ranch dressing har 147 kalorier og 16 gram fett per servering (to spiseskjeer). Thousand Island dressing har 140 kalorier og 13 gram fett per servering, og dressinger som blå ost og olje dressinger er enda høyere. For å unngå dressing undergang, bruke fett gratis dressinger eller prøve å klemme frisk sitronsaft blandet med litt olivenolje over salaten din.


Previous:nothing Next:Atkins dietten reglene

Relaterte artikler


 • hva din idealvekt bør være
 • fordelene av et balansert kosthold
 • hvordan å miste vekt i ansiktet
 • hvordan å slippe 5 pounds i en uke
 • low-carb dieting
 • vekttap og hårtap
 • kilder til protein i kosten
 • interne fordelene med sesamolje
 • den beste høye fiber dietter
 • den beste måten å bli kvitt magefett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com