sikker-brann vekttap strategier med acai Berry kosthold

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-12-24
Dr. Mehmet Oz sine metoder for vekttap er basert på waistline inches, ikke kroppsvekt. Oz, en kardiolog og professor, mener du livvidde er en indikator på fettvev, for mye av noe som kan føre til hjertesykdom, diabetes og slag. Han er talsmann for den naturlige fett-brenning kraft acai bær, noe som er innfødte til jungelen i Sør-Amerika

Berry Fordeler

Acai bær, som smaker som en mellomting mellom et bær og sjokolade, blir ernæringsmessige og holder deg mettere lengre perioder. Dette skyldes høye nivåer av fiber og fett i bær, herunder gunstige omega-6 og omega-9 fettsyrer. Den høye fett senke blodsukkernivået, noe som resulterer i et tap av kroppsfett. Acai bær, som rødvin, granatepler, blåbær og druer, er rike på antioksidanter.

Strategier med Acai

For å utnytte acai diett, bør du innarbeide bær i daglig spise. Det er ikke et måltid erstatning, men mer av en ettertanke til bespisning din. Du kan finne acai i omtrent alle helsekost butikk, og du kan selv finne noen produkter i din lokale matbutikk. Acai kommer i Berry kapsler, 100 prosent bær pulver og juice. Du kan spise acai som en rå frukt, også. Prøv å lage en acai Berry smoothie med melk og sukker eller fett-fri vanlig yoghurt. Du kan blande acai pulver med væske for å foreta en umiddelbar energi drink.

Ifølge Oz strategier for vekttap, bør du måle midjen og planlegger å kutte 2 inches i de to første ukene. Du bør spise måltidene med matvarer hentet fra alle matvaregrupper, inkludert kjøtt, frukt og grønnsaker, korn og meieriprodukter. Pass på å spise når du er sulten og redusere din del størrelser fra hva du vanligvis spiser. Du bør kutte kaloriinntaket med 100 kalorier om dagen for å miste en kilo i måneden.

Ikke spis trans fett og mettet fett mens du er på denne dietten, og unngå å spise karbohydrater og " hvit mat "som hvitt brød og sukker. Du bør ta multivitaminer og drikke ett eller to glass vann før hvert måltid.


Previous:nothing Next:mat at lavere triglyserider og kolesterol

Relaterte artikler


 • den beste dietten planer for ungdom
 • omega 3 vitamin informasjon
 • cookies for kosthold
 • hvordan gjøre protein kaffe
 • hvor mange kalorier bør vi spise?
 • diett tips for en lite aktiv skjoldbruskkjertel
 • 3 dagers rens dietter
 • ernæringsmessige råd for fedme kirurgi
 • muskel melk fordeler
 • den kardiale 3 dagers diett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com