sunn diabetiker snacks

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-12-25
De strever med å kontrollere blodsukkeret er en diabetiker pågående mareritt. For å opprettholde en konsistent blod sukker nivå, må en diabetiker sørge for at de er forbruker lite fett og lav-karbohydrat snacks mellom måltidene. Det finnes en rekke alternativer er tilgjengelige, fra dem du forberede seg hjemme til pre-pakket on-the-go snacks

Sugar Free

Mer og mer mat produkter som appellerer direkte til vår følelse av komfort vises på dagligvarer butikkhyllene. Dette er en diabetiker største glede-finne single-tjene sukkerfri Jell-O pakker, eller til og med single-size sukkerfri iskrem barer gjøre det enklere for diabetikere å nyte mat som har historisk vært på forbudte matvarer listen. Disse elementene er laget med Splenda, aspartam og, nå sist, en helt naturlig søtningsmiddel laget av agave. Stoffene eliminere eller redusere karbohydrater som finnes i naturlig sukker.

Diabetiker Snack Barer

Snack barer designet spesielt for diabetikere er ganske ny. Disse linjene er ment for å fylle gapene mellom måltidene, og kan også være rettet mot å forebygge hypoglykemi eller redusere hyperglykemi. De to typene snackbarer er ikke utskiftbare. Dette skyldes den type karbohydrater i formelen, selv om karbohydrater teller er omtrent det samme. Ikke spis en dagtid snack som sengetid snack og vice versa.

All Natural

Hver diabetiker, uavhengig av å ha type 1 eller 2, har sine egne spesifikke karbohydrat område som de må holde seg innenfor for å opprettholde deres blod sukker . Selv om det kan være kjedelig og tidkrevende, det beste snacks for diabetikere, er de du forbereder fra alle naturlige frukt og grønnsaker, ost, nøtter, yoghurt og til og med kjeks. Hjemmelaget supper, smoothies og salater er gode alternativer til pre-pakket mat som kan være høyere i fett, natrium og andre unødvendige kjemikalier.

Porsjons

Type 2 diabetikere har mer fleksibilitet når det gjelder kostholdet. Mens de vet gjennom prøving og feiling hva kroppen kan og ikke kan håndtere, de fleste noe mat kan spises i moderate mengder. Diabetikere er ikke ment å spise frukt til frokost, men det er ingen grunn til ikke hvorfor de kan snack på en håndfull druer i midten av morgenen. Likeledes bør høyere karbohydrat eller søtsaker ikke spises som den sengetid snack, men en liten bit kan nytes fra tid til annen som en snack.

Advarsel

Som mange andre ting, er moderasjon nøkkelen. Det er ikke vanskelig å overindulge på diabetiker vennlig snack matvarer og dette vil ofte resultere i en blod sukker pigg. Som alltid, gradvis introdusere nye matvarer i kostholdet ditt for å se hvordan kroppen reagerer på dem. Mange pre-pakket snack matvarer listen diabetikere utveksling på ernæringsmessige etikettene, spesielt de som er laget spesielt for diabetikere. Hvis du har spørsmål eller bekymringer, alltid sjekke med legen din.


Previous:nothing Next:konsekvenser av en høy protein diett

Relaterte artikler


 • ultra-enkel diett plan
 • hvor mye skal jeg veie?
 • diett planer for lavere kolesterol og hjerneslag
 • alfalfa bivirkninger
 • mat å spise for adrenal fatigue
 • hvordan du velger sunt hjerte varmt korn
 • tips på appetitt undertrykkelse
 • kosthold for å få pasienter klar for hjertekirurgi
 • naturlig appetitt suppressant kosthold
 • hjelp med å miste vekt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com