sunn mat for type 1 diabetes

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-12-16
De fleste matvarer kan inneholde naturlig sukker, så det å finne mat som ikke er høy i fett eller inneholder sukker kan være ganske vanskelig til tider. Med stor insulin ledelse og et godt kosthold regime, er det sunn mat som kan gi en Type 1 diabetiker med en stor meny med interessante og sunn mat

Karbohydrater

Karbohydrater finnes i matvarer som ris, pasta, poteter, brød og wheats kan gi en Type 1-diabetikere med langsom-fungerende sukker. Dette bidrar til å holde blodsukkeret på et jevnt nivå over lengre tid, og bidrar til å skaffe mat næring til kroppen under trening og daglige rutiner uten å oppleve vanlig blodsukker nedturer.

Frukt

Selv om mange frukter inneholder høye nivåer av naturlig sukker, er det svært viktig for en type 1 diabetiker å få vitaminer og mineraler som mange frukter gir. Bananer, epler, druer, meloner og appelsiner kan alle øke blod sukker nivåer, men med din diabetes spesialist der for å guide deg, kan du endre insulin for å balansere blodsukkernivået riktig.

Kaker og Kjeks

Unngå innkjøp butikk-kjøpte diabetiker produkter. Den diabetiker Foundation og Food Standards Agency prøver å hindre at disse matvarene blir merket for diabetikere, siden de ikke er sunnere for Type 1 diabetes individer. Du kan lage dine egne kaker og kjeks uten bruk av sukker og du kan fjerne den sure smaken ved å legge naturlige frukt, som sultanas og rosiner.

Protein

Protein er en naturlig del av ethvert sunt kosthold. Egg, fisk og kylling kan tilberedes uten bruk av oljer som kan skade kroppen din lang sikt og kan fortsatt smaker godt.

Oljer Butter

Type 1-diabetikere kan lider av tap av lemmer, blindhet, diabetessår og andre plager hvis deres kosthold ikke holdes sunt over lengre tid. Hvis du trenger å bruke olje eller smør til tider for matlaging, kan du enten bruke en sunn olje spray alternativ eller bruk olivenolje eller soyaolje og olivenolje smør eller soya smør. Oliven og soya er vitenskapelig bevist å være sunnere for kroppen, heller enn å bruke solsikke-produkter og lignende typer.

Milk

Melk har et høyt nivå av naturlig sukker og kan være bra å bruke hvis blodsukkernivået er synkende. Semi-skummet melk og magre meieriprodukter kan gi deg kalsium og vitaminer som kroppen din trenger med mindre sukker og mettet fett inntak.


Previous:nothing Next:kardial kosthold retningslinjer

Relaterte artikler


 • hvordan du kjøper hoodia gordonii
 • hvordan å miste 5 pounds i 5 dager
 • diett-vennlig mat
 • kan prenatal vitaminer gjøre deg opp i vekt?
 • hvordan å bruke diett grønn te å gå ned i vekt
 • svært lavt fiber mat til frokost
 • akavar fakta
 • vitaminer som øker immunforsvaret
 • hvor å miste vekt spising metro smørbrød
 • hjemmelaget mat gave ideer for diabetikere
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com