sunne valg dietter

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-12-20
Sunn Choice er en linje med stort sett frosne matvarer som inneholder lite fett, kolesterol og kalorier, og er ideelle for vekttap. Sammen med lav-fett frossen forretter, tilbyr sunn Choice supper, brød, "miksere" som sursøt kylling, og til og med desserter. Mens de fleste ernæringseksperter ikke vil anbefale en livslang diett av å spise annet enn Healthy Choice mat (de er, tross alt, behandlet), kan det være en god måte å starte en fornuftig plan på vei til å slippe noen pounds.

Du trenger:
frukt
. grønnsaker.

Breakfast

En ulempe å spise noe annet enn sunn Choice mat er det faktum at selskapet har ennå å tilby en sann frokost rett-med mindre du er åpen for å spise Salisbury biff eller sakte -stekt kalkun medaljonger for ditt første måltid på dagen. Hvis du velger en sunn Choice kosthold, er den beste frokosten alternativet fullkorn-sju-korn brød. Et protein shake eller egg erstatning ville være et godt tillegg.

Soup for Lunsj

Sunn Choice har mye å by på for de som søker raskt, enkelt måltider senere på dagen. Lunsj alternativene inkluderer supper, som kylling med ris eller land grønnsak. Mange av supper er tilgjengelige i mikrobølgesikker boller, mens andre er hermetisk for større måltider. Den mikrobølgesikker boller inneholde alt 110-140 kalorier og ett til tre gram fett per servering. En skive helkornbrød (80 kalorier, ett gram fett) vil være et naturlig supplement.

Mix It Up

Hvis suppen ikke er din stil, har Sunn Choice mange miksere, fra kylling cacciatore til ziti og kjøttsaus. Alle er like enkle å tilberede som suppe for alle med tilgang til en mikrobølgeovn. Batteriet er ikke fullt så lavt i kalorier og fett som suppe-for eksempel, er den søte hickory BBQ kylling 370 kalorier og tre gram fett per pakke-men de inneholder mer protein og er mer mettende

. Spis I

Sunn Choice har et bredt utvalg av middager, og tilbyr all-naturlig valg, komplette måltider, kafé dampskip og en linje av utvalgte forretter. Den helt naturlige valgene funksjonen "gresskar, asparges, ni-korn pasta, og 100 prosent ekstra virgin olivenolje" i seks vegetariske alternativer, inkludert Middelhavet Pasta og Pumpkin Squash Ravioli. De fleste av disse måltidene har alt 180-260 kalorier og 07:56 gram fett per servering.

Utfyllende

Etter en Healthy Choice plan vil faktisk fungerer når det kommer til å miste vekt og er spesielt gunstig for personer på farten. Men som med alle plan, er det viktig å supplere kosten med fornuftige non-Sunn Choice elementer. For eksempel bør frisk frukt eller grønnsaker legges mellom måltidene, og i stedet for bare å spise en mikser eller kopp Sunn Choice suppe til middag, ville dieters være lurt å supplere måltidet med en porsjon bakt kylling bryst eller broiled laks. Og, som tilfellet er med alle dietter, vil regelmessig trening hjelpe Healthy Choice tilhengere skur pounds betraktelig raskere.


Previous:nothing Next:alfalfa bivirkninger

Relaterte artikler


 • beste tips for vekttap
 • lav karbohydrat diett menyen plan
 • hvordan gjøre sunne valg på en salatbar
 • hvor å kjøpe acai berry
 • havregryn vekttap diett
 • mat som demper appetitt
 • releana vekttap program
 • myter av vekttap
 • MUFA diett plan
 • Hvordan redusere salt for hjertesykdommer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com