syv dagers vekttap plan

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-12-24
Vi har alle vært der. Klassen gjenforeningen, familiesammenkomster, brylluper, osv. Disse typer anledninger gi oss impulser til å ville gå ned i vekt og miste det fort! En av de mest populære dietter i dag er det kål suppe diett. Mange har funnet dette å være effektiv på midlertidig slippe pounds, men det er definitivt ikke en lyd diett plan for langsiktige helse. Som med alle diett, må du konsultere legen din før du begynner

Days 1 og 2

På den første dagen av dietten, kan du ha så mye suppe du vil. Dette inkluderer supper som inneholder lav-kalori grønnsaker som løk, kål, eller tomater. Du kan bruke løk og tomat som smakstilsetning, samt buljong. Drikk bare vann, usøtet te, svart kaffe uten sukker eller fløte, eller 100 prosent tranebærjuice. Spis et enkelt stykke frukt du vil med unntak av en banan på denne dagen.

Den andre dagen, spise en ubegrenset mengde suppe og rå, kokte eller ferske grønnsaker utenom erter eller mais. Ikke spis frukt i det hele tatt, men du kan ha en stivelse, for eksempel en bakt potet med smør bare. Drikk så mye vann, usøtet te, svart kaffe, eller tranebærjuice som du vil.

Days 3 og 4

På dag tre du kan kombinere de to første dagene med så mye suppe, grønnsaker og frukt som du liker. Avstå fra å spise stivelse eller godteri, så fristende som sistnevnte kan være! Drikk samme ubegrenset væsker som de to første dagene.

Dag fire vil sannsynligvis finne deg craving søt mat, så spiser bare frukt (inkludert bananer) hele dagen. Drikk vann, usøtet te, svart kaffe, og tranebærjuice i tillegg til skummet melk om ønskelig. Skummet melk er tillatt bare på dag fire.

Dager 5 og 6

På den femte dagen av denne dietten, kroppen din trenger protein, som det har vært i stand til å motta de siste fire. Gjennom løpet av dagen, kan du ha 10-20 oz. av okse, bakt kylling, eller stekt fisk, hvilken som helst av de tre du foretrekker. Drikk minst åtte glass vann og ingen andre væsker i dag. Dette vil skylle ut urinsyre buildup fra frukt og grønnsaker og holde nyrene fungerer.

På dagen seks, kan du ha en ubegrenset mengde av protein av valget, grønnsaker og suppe, men ingen stivelse.

Dag 7 Og Beyond

Ingen stivelse eller protein er tillatt på den siste dagen av denne dietten. Supper og grønnsaker er tillatt i ubegrensede mengder og drikker bare vann, usøtet te, svart kaffe, eller tranebærjuice.

Etter en uke med dette kostholdet, bør du ha vært i stand til å kaste pounds. Nyt denne midlertidig tap av vekt for hva grunnen er du er på denne dietten. Ikke fortsett å spise på denne måten, som denne syv-dagers diett er ikke godt balansert med vitaminer og mineraler og gir ikke alle de næringsstoffene som trengs for å opprettholde helse.


Previous:nothing Next:ernæring tips for barn

Relaterte artikler


 • er detox dietter trygt?
 • hvordan gjøre lav carb trail mix
 • hvordan bli kvitt din kjærlighet håndterer
 • fast food for diabetikere
 • kilder til kalsium for kroppen
 • den beste tiden for å ta whey protein pulver
 • hypertensjon diett for å senke blodtrykket
 • hvor å miste 50 pounds i 200 dager
 • hvordan kan jeg få fastere hud etter vekttap?
 • muskel bygging diett plan
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com