topp karakter vekt overvåkere oppskrifter

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-12-24
The Weight Watchers mat Planen er basert på hver mat å få en punkter verdi avhengig av kalori, fiber og fett innhold. Hjemmelaget mat har en tendens til å være lavere i poeng enn restaurant mat, generelt, så Weight Watchers medlemmer gjør en vane matlaging og dele favoritt oppskrifter. De mest populære har blitt sendt rundt på møter og kommunikasjonstjenester for år, og er medlem favoritter for smaken og lavt punkt verdier

Du trenger:. .
Frukter
grønnsaker.

crockpot Salsa Chicken

Sett fire beinfri skinless kyllingbrystene i en crock potten, sprinkling hvert bryst med lav-natrium taco krydder. Hell en halv krukke av din favoritt kommersielle salsa over hele innholdet. Dekk til og stek på lav for 10-12 timer. Rett før servering røres i 1 /2 C. lite fett eller fett gratis rømme og stek på høy i 10-15 minutter til litt tykkere. Serve over brun ris.

Carmel Gresskar Spice Cake

Rør sammen en 14 oz. kan av ren gresskar (ikke gresskar pai mix), 1 /2 kopp vann og en boks med din favoritt krydder kake mix. Hell i en smurt og melet kake panorere eller Muffin Pans. Stek som anvist for krydder kake. Kaken skal være veldig fuktig. Serveres toppet med lite fett eller fett gratis karamell dessert topping.

Diet Soda Cake

Bland sammen en boks med diett brus og noen boks av kommersielle kake mix. Hell i en smurt og melet kake panorere og kok som anvist på kake mix boks. Serveres toppet med fett fri pisket krem. Det er mange forskjellige smaker å gjøre fra denne oppskriften. Prøv oransje brus med hvit kake, kirsebær brus med sjokoladekake, sitron lime brus med sitron kake eller ingefærøl med krydder kake.

Kylling Cordon Bleu

Pound fire beinfri skinless kyllingbryst med et kjøkken klubbe eller kanten av en skål til ca 1 /4 tommers tykke. Legg to skiver av magre skinke, som Deli Select, på hvert bryst, og topp med en kile av Laughing Cow ost. Brett i to sidene og rull opp kylling, og fest med en tannpirker. Dip i vann og deretter panko brødsmuler, stek ved 350 grader i 25 minutter eller til kyllingen er ferdig.


Previous:nothing Next:sikker-brann vekttap strategier med acai Berry kosthold

Relaterte artikler


 • karbohydrat diett
 • høyt kaloriinntak ideer for barn
 • Slik hvor jeg mistet 100 pounds i ett år
 • ernæringsmessige informasjon for svinekjøtt baby back ribs
 • hvilke matvarer øker stoffskifte?
 • hva du skal spise på en rotasjon kosthold
 • hvordan å forstå de helsemessige fordelene ved edamame
 • hvordan å slippe opp til 16 pounds i 4 dager
 • rotasjon diett plan
 • hvordan du justerer kostholdet ditt for å miste vekt raskt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com