vektøkning produkter for undervekt personer

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-12-17
Med så mange mennesker i dag desperat å finne et endelig svar på hvordan å gå ned i vekt, mange synes det er ufattelig at noen mennesker trenger eller ønsker å få vekt. Å være undervektig kan skyldes alvorlig sykdom, kan det være en faktor i aldring eller det kan være grunn til rollen som ens genetikk. Legge vekt for disse personene er like vanskelig som det er for de som ønsker å miste det. Det er ingen magic bullet, mirakel kur eller hemmelig eliksir, men det er ting som fungerer

Forutsetninger

Vurder hvor mye gevinst er nødvendig, men ikke bruk skalaen-det forteller ikke hele historien. Beregne kroppsmasseindeks (BMI) vil gi et mer nøyaktig bilde. Plug høyde, vekt og alder inn i BMI kalkulator (se lenke nedenfor for cdc. gov). Gjør det samme for å finne ut daglig kalori behov med den neste link (freedieting. com).

Losing vekt på grunn av sykdom kan være den enkleste å returen fra, men det kan være vanskeligere for aldring og for de som er undervektige skyldes genetikk. Tap på grunn av alder kan skyldes benmasse tap samt å minske muskulatur. En ectomorph er en kropp type som er naturlig tynn, har lite kroppsfett, og har et raskt stoffskifte -. Tre faktorer som gjør økende vekt en utfordring

The Food Factor

Spise nok er nøkkelen til å få vekt- -Det er ikke å komme rundt den. Alle som er undervektig rett og slett ikke er inntak nok kalorier. Bruk kalori kalkulatoren til å finne de kalorier for å holde vekten og addere 500 kalorier hver dag for å få vekt.

spise mer. . Comfortably

Spise nok kalorier kan oppnås komfortabelt ved å spise ofte. Tenk tre hovedmåltider og to eller tre snacks, eller bare spise en liten til middels store måltid hver 3 time. Innlemme måltid erstatninger til de som snacks. Disse høy-kalori flytende måltider gjør det enda enklere, fordi flytende fordøyer raskere enn hele matvarer, slik at de ikke vil forstyrre med regelmessige måltider. Kjøp kvalitetsprodukter fra helsekostbutikker-ikke dagligvare varianter, Myoplex av EAS er god (se Ressurser).

Hjemmelaget Meal Replacements

drikke protein pulver blandet med vann kan være den enkleste snacks mellom måltidene. Bland protein pulver med melk eller juice hvis flere kalorier er nødvendig. Øk kalorier enda mer ved å legge bananer eller peanøttsmør til mix. Tips: Bland ønsket shake om morgenen eller kvelden før arbeid eller skole, og bære det i en stor termos. Drikk halvparten i morgen før lunsj og den andre halvparten før middag.

Kreatin

Kreatin er en alternativ energikilde for muskler. Det hjelper ADP (energi til cellene) og skytler væske inn i musklene, og dermed øke sine volum. Det er en naturlig del av kroppen vår, men det har vist seg å øke muskelstyrke og størrelse når supplert i kostholdet. Den vil ha absolutt ingen effekt på muskler som ikke er innløst under anaerob trening (styrke trening), så hvis du bruker dette tillegget, må du også trene daglig. Hvis du ikke er vant til regelmessig mosjon, ta kontakt med en helse profesjonell eller trener om hvordan du skal begynne.

Professional Hjelp

Råd fra helsepersonell er avgjørende dersom vekttap skyldes aldring. I tillegg til manglende evne legge på seg når kalorier er økt kan skyldes en underliggende medisinsk årsak.
Hvis du fremdeles ikke å få vekt, ta kontakt med en registrert kostholdsekspert. Spør legen din for en anbefaling, eller gå til eatright. org å finne en ernæring profesjonell i ditt område.


Previous:nothing Next:ernæring og vekttap

Relaterte artikler


 • høy protein diett risiko
 • hvordan bruke hvitløk for et sunt hjerte
 • LDL-senkende kosthold
 • hva betyr phentermine se ut?
 • hvordan du velger en god vekttap supplement
 • den beste dietten mat
 • naturlig kolon renset oppskrifter
 • Hva er fordelene med glutamin pulver?
 • ingefær te for vekttap
 • koffeinfri grønn te og vekttap
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com