vekttap kosttilskudd som fungerer fort

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-12-28
Ifølge American Sports Data, en studie i 2004 viste at 49 prosent av amerikanerne har prøvd på et tidspunkt for å miste minst fem pounds og bare 20 prosent av dem syntes betydelig suksess. Med dette i tankene, er det ikke rart at vekttap industrien blomstrende og folk er alltid på utkikk etter en måte å miste vekt raskt. Enkelte kosttilskudd på markedet har blitt favoritter av mennesker som ønsker å gjøre akkurat det

Bitter Orange

Bitter appelsin er en diett supplement som inneholder Synephrine og octopamine, kjemikalier som ligner på efedrin i ephedra. Det er spioneringen som "nye ephedra" siden ephedra ble tatt ut av hyllene på grunn av sin helsemessige risikoer. Dessverre bitter orange har lignende helserisiko, ifølge Mayo Clinic.
Den aktive ingrediensen Synephrine er kjent for å øke energiforbruket og redusere matinntaket ved å redusere mage motilitet. Imidlertid, kan disse kjemikaliene også forårsake høyt blodtrykk, hjerteinfarkt og hjerneslag.

Grønn te ekstrakt

Grønn te ekstrakt har blitt et populært kosttilskudd på grunn av sin evne til å brenne fett uten bivirkninger. Det har vært brukt til ulike formål i generasjoner i Kina og er tilgjengelig over hele verden nå. Grønn te fungerer som en fettforbrenner og metabolisme booster uten å øke pulsen, og det er tenkt å bidra til å forebygge hjerte-karsykdommer, kreft og leverproblemer.

Acai Berry

I de senere årene acai berry produkter har blitt populært for sine mange skal brukes. Produktet, som regel solgt i en juice eller pulverisert form, kommer fra acai palmetre og sies å øke energinivået, være en kraftig antioksidant og hjelper med raskt vekttap. Ifølge ABC News, har legene sagt acai er sunt, men kan ikke være noe bedre enn å spise noe annet sunn mat. Noen attester hevder at acai har jobbet med å hjelpe dem slippe 30 pounds i mindre enn en måned.

Hensyn

Ifølge WebMD, vekt-tap kosttilskudd er ikke en kur-all, og best resultat vil trolig oppnås ved en kombinasjon av sunt kosthold og mosjon. Mens disse og andre kosttilskudd kan sikkert hjelpe til med hastigheten på vekttap, har ingen blitt vist å overstige dokumenterte resultater av aerobic trening.


Previous:nothing Next:ernæring guide for diabetikere

Relaterte artikler


 • begrenset kaloriinntak
 • hvordan du kan vinne Ardennerslaget
 • hvordan å gå ned i vekt, forbereder seg på å vinne Ardennerslaget
 • hvordan finne en god vekttap program
 • hvilke matvarer som syre eller alkaliske i magen?
 • mat for en rask energi boost
 • rask og enkel dietter
 • hvordan du kan øke frukt og Veggie inntak for hjertesykdommer
 • mat å spise med diabetisk gastroparese
 • hvordan du kjøper tenuate dospan online
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com