vekttap måltid strategier for menn

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-12-21
Mange menn ønsker å gå ned i vekt for å leve sunnere, lykkeligere liv. Shedding de ekstra pounds kan gi menn en stor tillit boost på kontoret, på trening og på soverommet. Selvfølgelig, er trening en viktig del av noen vekt-tap plan. Men du trenger å komplettere treningen innsats med et balansert kosthold som bidrar til vekttap. Følg disse grunnleggende måltid strategier for å slanke seg og bygge muskelmasse

Du trenger:.
Frukt
grønnsaker.

Breakfast

Spise en balansert frokost er viktig hvis du ønsker å gå ned i vekt. Gutter som hopper over frokosten er faktisk mer sannsynlig å ha vektproblemer enn de som forbruker sunn mat tidlig på morgenen. Forbered et hardkokt egg til å spise med en hel korn engelsk Muffin. En bolle med havregryn toppet med rosiner eller frisk frukt er en solid frokost alternativ. Unngå fetende matvarer som donuts, bagels, sukkerholdige frokostblandinger og brødrister bakverk. Hydrat kroppen din også. Drikker te i stedet for sukret kaffe eller saft er en lav-fett og lav-kalori tilnærming for din frokost.

Lunsj

Smørbrød er vanligvis maten av valget til lunsj. Dette er fint hvis du prøver å gå ned i vekt, men du må sørge for at du spiser riktig type sandwich. Unngå hvitt brød og bagels. I stedet velger en hel-hvete brød. Den komplekse karbohydrater vil gi deg energi og ikke konvertere så raskt inn fetende sukkermolekyler. Top brødet med sennep, ikke majones. Bruk kalkun eller kylling bryst i stedet for biff og svinekjøtt. Salat, tomater, løk og sylteagurk er alle gode valg å avslutte sandwich. Ikke bruk ost. Det er en god kilde til protein, men det har også mange unødvendige kalorier. Spis gulrot pinner og cashewnøtter med brødskiven. Dette er sunne erstatninger for standard potetgull og brus folk flest spiser til lunsj. Drikk to eller tre glass med vann for å holde seg hydrert og avverge sult for resten av ettermiddagen.

Middag

Sørg for å spise middag før 19:00 hvis mulig. Jo senere du spiser, jo mindre tid kroppen har til å brenne av kalorier forbrukes før sengetid. Begrens inntak av karbohydrater. Hel-korn brun ris er et solid valg for karbohydrat delen av måltidet. Du kan også erstatte linser eller andre belgfrukter. Velg fisk eller kylling som kjøttet komponenten. Fisk er en sunn kilde til protein og omega-3 fettsyrer. Disse næringsstoffene hjelper kroppen til å fungere skikkelig og form mager muskel som brenner kalorier mer effektivt. Laks, tunfisk, ørret, abbor eller andre fisk vil gjøre. Du kan grille fisken, stek den i oliven-olje eller stek den i ovnen med litt friske urter som oregano eller basilikum. Kok brokkoli eller blomkål som avrunder hovedrett. I stedet for smør, krydre maten med salt, pepper eller varm saus. Begrens daglig inntak av salt som krydder til mindre enn en teskje, om mulig. Spis en enkel salat som tilbehør, unngå ranch dressing og andre kremet sauser. Balsamico vinaigrette er et sunt alternativ. Igjen, å drikke rikelig med vann fylle magen og holde hydrert hele kvelden. Dette vil lette vekttap prosessen.


Previous:nothing Next:måltid erstatninger å gå ned i vekt

Relaterte artikler


 • metthetsfølelse vekttap
 • kosthold planlegging prinsipper
 • hva er rutin godt for?
 • mat som kurere halsbrann
 • høyt protein flytende dietter
 • hvordan å gå ned i vekt ved å spise sunnere snacks
 • naturlig appetittdempende midler uten bivirkninger
 • hvordan å forstå de helsemessige fordelene av sennep
 • hva din idealvekt bør være
 • hvordan å håndtere diett uten dumt kjepphest dietter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com