wu-yi te bivirkninger

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-12-20
Wu-Yi Tea har vært markedsført i mange år som en diett drink og generell støtte til god helse. Det er et varemerke oolong te produktet spioneringen for oksiderende fett. Kinesiske medisinske utøvere er sagt å forskrive det i kombinasjon med andre fremgangsmåter for fedme. Denne te hentet navnet fra Mt. Wuyi og inneholder konsentrerte mengder polyfenoler, som er antioksidanter som gir potensielle helsefordeler. Imidlertid har det potensielt farlige bivirkninger og er ikke et universalmiddel. Det bør bare inntas i moderate mengder.

Du trenger:
frukt
. grønnsaker.

Krav

Produktets produsenter hevder mulige fordeler gjennom regelmessig inntak av Wu-Yi Tea, som inkluderer klarere hud, et sterkere immunforsvar, sunnere tenner og generell trivsel . Noen Wu-Yi Tea entusiaster hevder det kan forhindre hjerteinfarkt og kreft. De hevder også at regelmessig inntak av denne teen kan forsinke aldringsprosessen og bidra til å forhindre sykdommer som kommer med å bli gammel

The Diet

The Wu-Yi Tea kosthold:. Forbruke to kopper per dag, en før første måltid på dagen og den andre en en time før høylys dag måltidet, med best resultat når det kombineres med et balansert kosthold og mosjon.

Bivirkning av Uønskede Vekttap

Avhengig av person, kan bivirkningene være livstruende. De som bruker Wu-Yi te kan oppleve uønsket vekttap og en farlig høye hastigheten på stoffskiftet. Siden det er en naturlig vanndrivende, forbruker mer enn de anbefalte to kopper per dag kan føre til dehydrering. Nivåer av kalium kan falle til et farlig lavt nivå.

Andre farlige bivirkninger

Alle som har en negativ reaksjon på koffein bør unngå Wu-Yi Tea. Koffein kan øke hjertefrekvensen samt opprette en topp i blodtrykket. Forbrukere må være oppmerksomme på at mengden koffein i Wu-Yi Tea er høyere enn for mange andre te. Fråtseri kan også forårsake hjertebank og uregelmessig hjerterytme. For mye koffein kan føre til resistens mot insulin for diabetikere. Gravide og ammende bør ikke bruke Wu-Yi Tea. Alle med nyresykdom eller magesår bør unngå bruk av denne te.

Advice

En og annen kopp Wu Yi te er sannsynligvis ikke ha skadelige bivirkninger. Men folk som bruker det som en diett hjelpemiddel konsultere sin lege først.


Previous:nothing Next:diabetikere mat planlegging

Relaterte artikler


 • å spise sunn mat på Taco Bell
 • bruk av avføringsmidler for å gå ned i vekt
 • calorie guide til mat
 • hvor mye fett per dag er nødvendig å gå ned i vekt?
 • godt kosthold for nyrer
 • anti-aldring mat for huden
 • hvordan å rydde opp dine drikkevaner
 • carb telling diett tips
 • hvilken mat som er rik på sink?
 • hvordan du oppretter et hjerte sunt kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com