30-dagers low-carb diett løsninger

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2012-01-12
Det er mange svært populære lav carb dietter å velge mellom. Generelt sett, de fleste går på lav carb dietter for å miste vekt raskt. Hvis du planlegger å bruke 30 dager på en lav carb diett du må gjøre det så enkelt som mulig for deg selv, og passer den godt inn i din livsstil. Ifølge USDA mat pyramide, er en høy carb diett 50-70 prosent av matinntaket, og en ekstrem lav er 25 prosent eller mindre karbohydrater

Attitude i 30 dager

Plan og butikk for måltidene dine en gang i uken. Gir opp mentalt, og være klar for de neste 30 dagene for å feste med dietten. Sett et realistisk mål for vekt du ønsker å gå ned. Få på skalaen én gang i uken, for ikke å bli motløs. Sørg for å ha lav carb snacks er tilgjengelig til enhver tid for å unngå fristelser. Pass på at du trener for raskere vekttap. Du kan legge en liten søt behandle en uke som belønning for å stikke med din diett plan.

Frokost Solutions

Har mye av frokost valg tilgjengelig som egg, cottage cheese, kalkun, harde oster, bacon og lean biff. Frokost kan være en velsmakende egg hvit omelett med spinat og fettfattig ost og en skive av hele korn ristet loff med peanøttsmør. Cottage cheese med 1 /2 kopp blåbær vil legge til noen mangfold. Fråtse i variasjon vil holde deg fra å bli lei eller fristet.

Lunsj Solutions

Lunsj kan være svært allsidig og fylling. Hvis du er spise hjemme, kokk salater med reker, kjøtt, ost og olje og eddik dressing er yummy. På noen dager legge litt majones til garderoben for variasjon. Du kan nyte en 1 /2 sandwich med hele korn brød og tunfisk med majones og sesamfrø. Ha en salat wrap med kalkun, ost og Romaine salat for en endring. Ta noen av disse alternativene for å fungere.

Middag Solutions

Ha kjøtt, kylling reker og fisk til middag. Det er mange kreative oppskrifter med lav carb grønnsaker som spinat, sopp, paprika og selleri. Krydder av alle slag er lave i karbohydrater og kan legge til nye smaker til hverdagskost. Nyt store grønne salater med forskjellige salatdressinger. Stek litt kylling, mandler og bønnespirer etter noe annet.

Dining-Out Solutions

Spise ute kan være vanskelig, spesielt når varm, er aromatisk brød brakt til bordet første. Har noen varme boullion før du går ut slik at du ikke blir sultet og fristet. Hvis du er i tvil om spesifikke elementer, spør serveren hvilke ingredienser de inneholder, så det kan ofte være skjulte karbohydrater i enkelte retter. En grønn salat med måltidet vil holde deg opptatt i lang tid, og du vil spise mindre som resultat. Som en godbit, har et glass med veldig tørr rødvin.


Previous:nothing Next:naturlig kolon rensing helse for tarmen

Relaterte artikler


 • hvor mye omega-3 gjør man trenger per dag?
 • hva er en sunn vekttap per måned?
 • den beste kilden til vitamin B
 • hvordan å gå ned i vekt når dietten ikke fungerer
 • hvordan å få tankene bort cravings
 • hva er matvarer som bedrer nyrefunksjonen
 • hvordan du kan redusere kolesterolet med peanøttsmør
 • hvordan å forstå risikoen ved å spise for få kalorier
 • juice rensing kosthold
 • protein daglig diett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com