CSIRO diett plan

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2012-01-01
Den CSIRO totale velvære kosthold er en 12-ukers, høy-protein, lav-fett, moderat karbohydrat spising plan utviklet av Australias nasjonale vitenskap etat, Commonwealth Scientific and Industrial Research Organization (CSIRO). Det er en strukturert, kalorifattig diett som inkluderer trening og store mengder protein fra kjøtt, fisk og fjærfe. Den diett plan resulterte fra en studie av to grupper av mennesker spiser samme mengde kalorier, en gruppe begrenset til høy karbohydrater og den andre til høy protein. . Selv om begge gruppene gått ned i vekt, de på høy-protein diett mistet mer vekt, var mindre fristet til å "jukse" og generelt følte seg bedre

Du trenger:.
Frukt
grønnsaker.

Eating Plan

Den CSIRO kosthold grenser karbohydrater til de komplekse de som registrerer godt på glykemisk indeks. Disse matvarer stabilisere blodsukkeret samtidig holde energien oppe. Ved å tillate magert kjøtt og magre melkeprodukter, fisk og andre sunne fett i moderate mengder, unngår å spise planen kosten ubalanser som kritikere attributtet andre høy-protein dietter som Atkins.

Protein Kilder

Protein er kritisk til spising plan, som gir minst 30 prosent av det daglige kaloriinntaket. Kosten må forbruke 100g protein på middag og 200g på middag, velge fra magert rødt kjøtt, svinekjøtt, kylling og fisk. Egg og fettfattig ost kan erstattes på noen måltider. Vegetarianere kan erstatte kjøttet valg med belgfrukter som gule erter og bønner, eller soyaprodukter.

Karbohydrat Kilder

Mengden og type karbohydrater i Total Well-being Diet er strengt kontrollert. Opptil 40 prosent av daglig kaloriinntak kommer fra lav-glykemisk karbohydrater for å kontrollere nivået av sukker i blodet. Den viktigste kilden til karbohydrater er grønnsaker. Det dieter må forbruke 400g grønnsaker hver dag. Disse er også med på diett er "free-listen. " Et ubegrenset mengde mat på den frie listen kan bli fortært hver dag. Tre hundre gram frukt (de andre store karbohydrater ressurs gunstig for fiber sitt), folsyre, vitamin C og B6, og magnesium, må også bli fortært hver dag. Brød er begrenset til hel-korn eller hele-måltid for de fleste slankere, men erstatninger kan være laget av barn og eldre mennesker som ikke er i stand til å tygge så godt.

Fett Kilder

Bare 50g fett er tillatt for hele dagen, med om lag 6 prosent av kaloriinntaket tilskrives mettet fett. Fiskeprodukter, samt å være en proteinkilde rik på Omega-3 fettsyrer, er høyt på listen over fettkilder i CSIRO kosthold. Solsikkeolje, olivenolje, raps, lett margarin, avocado, frø og nøtter er også anbefalt kilder til fett.

Kritikk

Den CSIRO diett plan har blitt kritisert for sine nære bånd til husdyr industrien og for å anbefale overdreven kjøttforbruk i sin Total Well-being Diet. Dietten er basert på forskning som ble delvis finansiert av Australias Kjøtt og oppdrett Industri, anbefaler forbruke 800g av rødt kjøtt hver uke, med opptil 300g kjøtt på en dag, mens den australske regjeringens Guide til sunn mat anbefaler at 100g bare 65 til over magert rødt kjøtt bli fortært tre til fire ganger per uke.


Previous:nothing Next:top grunner en kvinne ikke kan gå ned i vekt

Relaterte artikler


 • fiberrik lavt kaloriinntak
 • ernæringsmessige informasjon på bakken hjort
 • sunne løsninger til å spise
 • hvordan du effektivt holde en matdagbok
 • ingefær te for vekttap
 • kolon rensing diett planer
 • kilder til protein i kosten
 • bivirkninger av acai kosthold
 • kalsium pyruvat for vekttap
 • historien om glukosemåler
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com