Candida rens: mat å spise

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2012-01-13
Candida er en gjær-lignende substans som er en nødvendig del av kroppens naturlige balanse av bakterier. Det bidrar til å regulere kroppens funksjoner, særlig de knyttet til tarmsystemet. Dessverre, på grunn av ytre faktorer, som dårlig kosthold valg og antibiotika kosttilskudd, Candida kan spre seg i kroppen til et usunt nivå. Når dette skjer, skal en individuell utføre en rens. Under en rens, bør kun visse matvarer kan spises for å sikre best resultat og for å gjenopprette god helse.

Grønnsaker

Under en Candida rens, bør grønnsaker være hovedkilden til ernæring. Nesten alle grønnsaker er tillatt i like stor mengde som ønsket, bortsett fra de med høyt sukkerinnhold. Gjæren i Candida bakterier lever av sukker for å vokse og bør derfor være i stor grad unngått. Grønnsaker med for mye sukker til å bli konsumert i løpet av første uken av en Candida rens inkluderer poteter, søtpoteter, mais og vinter saft, for eksempel acorn squash. Etter den første uken på rens-mest renser siste 14 til 21 dager-disse grønnsaker kan spises i rimelige mengder

Frukt

Frisk frukt, på grunn av deres antioksidantegenskaper og naturlig forekommende enzymer, er en. kosttilskudd stifte under en Candida rens. Men ikke forbruker mer enn tre porsjoner hver dag på grunn av naturlig sukker i frukt. Frisk frukt er best, men frosne frukter er tillatt så lenge de ikke inneholder noen ekstra sukker. Sjekk pakken for en "ikke sukker lagt til" etiketten. Unngå også tørket frukt og fruktjuice under en rens, da sukker er konsentrert og slipper for mye sukker i kroppen på en gang. Selv om alle frukt er tillatt under en Candida rens, være fornuftig med bananer, da de har en høyere konsentrasjon av sukker enn andre frukter, som epler, bær eller sitrusfrukter.

Proteiner

For å hjelpe kroppen reparere og gjenoppbygge seg selv under en Candida rens, er det viktig å introdusere proteiner i kroppen jevnlig. Dette kan gjøres ved å spise et utvalg av kjøtt, egg og nøtter. Nesten alle kjøtt er tillatt, men unngå de som er bearbeidet og inneholder tilsetningsstoffer, for eksempel konserveringsmidler og sukker. Disse kjøtt inkluderer pølser, pølser og lunsj kjøtt. Selv om meieriprodukter, som ost og melk, kan være en god kilde til protein, er det best å unngå disse matvarene under en Candida rens grunn av bakterier nivåer.


Previous:nothing Next:hva er en stor HDL-nivå?

Relaterte artikler


 • calorie skiftende diett plan
 • cookies for kosthold
 • lønnesirup sitronsaft rens
 • rimelige måter å miste vekt raskt uten piller
 • hvordan å lage mat lav natrium måltider
 • helhetlig matvarer for å bidra til lavere Kolesterol
 • hvordan du starter en arbeidsplass vekttap program
 • 30-dagers low-carb diett løsninger
 • instruksjoner for vekt overvåkere vekter
 • kilder til vitamin B
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com