Effekten av diett narkotika på pulsen

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2012-01-12
Diet rusmidler er mer populære enn noensinne. I tillegg til krav om at de vil hjelpe deg å miste vekt, er det noen helsemessige bekymringer. En av de viktigste bekymringene til helsepersonell knyttet til kosthold narkotika er effekten at disse diett narkotika har på pulsen. De fleste diett narkotika vil inneholde ingredienser som har en stimulative effekt som vil føre til at pulsen til å stige. En nominell økning i hjertefrekvensen kan være trygge, men muligheten for en utrygg økt hjerterytme er en årsak til bekymring

appetittdempende midler

Mange diett narkotika er ment å undertrykke appetitt. Disse stoffene brukes til å redusere mengden av begjær for mat og redusere cravings. En av de mest vanlige diett narkotika heter Reductil (Meridia). Sibutramin og andre appetitt suppressants av lignende art er nervesystemet sentralstimulerende midler. Nervesystemet midler øke blodtrykket og puls. Ofte disse stoffene har andre bivirkninger som hodepine, tørr munn og søvnløshet.

Vanligste Diet Drug ingredienser som øker hjertefrekvens

Diet medisiner øker hjertefrekvensen med bruk av ingredienser som har en stimulative effekt. Den mest vanlige sentralstimulerende funnet i kosten narkotika er koffein. Koffein er et kjent stimulant (vanligvis forbrukes i kaffe) og får pulsen til å stige. Grunnen til at koffein er brukt, er at det antas å øke metabolismen som fører til en økning i energiforbruk sammen med nedbryting av fettsyrer.

De andre mest vanlige ingredienser som finnes i kosten stoffer er vitamin forbindelser . Disse vitamin forbindelser inneholder ofte riboflavin, B-6, B-12, folsyre og tiamin. Det vitaminer som brukes i slike forbindelser er kjent for å øke metabolic rate, og er derfor svært populære i kostholdet narkotika formuleringer.

Fat-stopper

Fat stopper er også et vanlig tilsetningsstoff i mange resept og OTC (Over The Counter) kosthold rusmidler. Fett blokkere blokkerer en del av fettet kroppen uptakes fra mat som er fortært. Dette øker hjertefrekvensen, fordi det øker mengden energi som må bli brukt opp i løpet av fordøyelsesprosessen. Ved å gjøre det, de aktivt føre til at kroppen til å skille fett fra resten av materialet blir fordøyd.

Forbud av Ephedra

En av de mer vanlige tilsetningsstoffer i kosten piller av fortiden, er ephedra nå utestengt fra bruk i USA. Ephedra er et sterkt sentralstimulerende som øker hjertefrekvensen ved å raskt øke metabolic rate. Det ble en gang brukt i nesten alle OTC vekttap produkter og ble vanligvis kombinert med koffein. Stoffet med denne kombinasjonen viste seg å være effektiv, men den raske økningen i metabolic rate var knyttet til flere hjerteinfarkt tilfeller.

Hensyn

Når du bestemmer å bruke noen diett narkotika, er det lurt å konsultere en lisensiert lege profesjonell for å sørge for at de er trygt for deg å bruke. Pass på at du følger instruksjonene på pakken og ikke overstige doseringen foreslått. Bestem hva målene av kostholdet ditt er før bruk.


Previous:nothing Next:den beste dietten for hurtig vekttap

Relaterte artikler


 • rotasjon diett plan
 • kosthold mat til lavere kolesterol
 • sunn kreft-forebygge kosthold
 • bruk av papaya ekstrakt
 • om grønn te vekttap
 • konsekvenser av en høy protein diett
 • 1200-1500 kaloriinntak
 • vektkontroll kirurgi
 • lav carb måltid ideer
 • hjemmelaget mat gave ideer for diabetikere
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com