Hva er de helsemessige fordelene av bygg pulver?

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2012-01-27
Bygg inneholder B-vitaminer, vitamin E og folinsyre, sammen med fiber, niacin og jern. Bygg er gunstig for generell helse og som et hjelpemiddel i flere helsemessige forhold. Innhenting av bygg i pulverisert form gjør det enklere Inntak av større mengder

Intestinal Beskyttelse

The fiber i bygg pulver beskytter mot hemorroider og tykktarmskreft. Bygg pulver fremmer også veksten av gunstige bakterier i tarmen. Når vennlige bakterier bryter ned fiber i bygg, smørsyre, propionsyre og eddiksyre er opprettet. Smørsyre beskytter tykktarmen, mens propionsyre og eddiksyre drivstoff muskel-og leverceller.

Senker Kolesterol

Barley pulver er høy i beta glukan, som senker kolesterol. Beta glukan stimulerer produksjonen av galle leveren som fjerner kolesterol fra kroppen. Jo mer galle som produseres, jo mer kolesterol ryddet og fjernet via avføring.

Heart Disease

Barley pulver kan avverge hjertesykdom ikke bare fordi det senker kolesterol nivåer, men også fordi det kan hindre åreforkalkning. Aterosklerose er fortykkelse av arterieveggene. Den niacin i bygg pulver avbryter prosessen og hindrer blod celler fra clumping å danne blodpropper.

Type II diabetes

Barley pulver er en god kilde til magnesium. Magnesium har en direkte effekt på mengden av glukose og insulin produsert og utgitt i kroppen. Bygg pulver hindrer Type II diabetes. For de som allerede har diabetes, er bygg pulver gunstig for å opprettholde stabile blod sukker nivåer og for å redusere behovet for insulin.

Andre betingelser

Bygg kan også hjelpe med astma, gallestein og leddgikt. Det gir postmenopausale kvinner beskyttelse mot brystkreft og hjertesykdom. Bygg pulver er laget av bygg, som er en hel korn. Høyt inntak av fullkorn reduserer wheezing og betennelse forbundet med astma, spesielt hos barn. Stimulering av galle fra beta glukan i bygg pulver hjelper oppløse gallestein. Den kobber i bygg pulver hjelper produsere lysyl oksidase, et enzym som er nødvendig for produksjon og reparasjon av kollagen og elastin. Kollagen og elastin er basen av blodkar, ledd og bein. Det høye fiberinnholdet i bygg pulver reduserer kvinnens risiko for brystkreft og hjertesykdom, spesielt hvis hun er postmenopausale og bruke østrogenbehandling.


Previous:nothing Next:kosthold for herpes zoster

Relaterte artikler


 • hvilken mat som er rik på sink?
 • muskel bygging diett plan
 • har mangostan har noen ernæringsmessige verdi?
 • enkle måter å legge tumeric til kosthold
 • tips og triks for å miste vekt raskt
 • hvordan brenne fett å tape vekt - ingen gimmicks
 • MUFA diett plan
 • å spise mer fisk for et sunt hjerte
 • hvordan å jobbe på et lite fett, lite sukker og lite salt kosthold
 • raskeste måten å miste en øl magen
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com