NO2 supplement bivirkninger

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2012-01-04
NO2 tilskudd hevder å øke produksjonen av nitrogenoksid i blodet. Nitrogenoksyd er en gass som spiller en viktig rolle i funksjonen av hjerte-karsystemet. Siden oppdagelsen av denne rollen, har nitrogenoksid vært fremmet for kardiovaskulær helse. Ernæringsmessige supplement selskaper markedet nitrogenoksid som en treningsøkt booster. Det er bivirkninger og kontraindikasjoner for bruk av

Du trenger:. .
Frukter
grønnsaker.

Hva er Nitric Oxide?

Nitric Oxide, en gass molekyl som fungerer som en vasodilator, spiller en signalisering rolle i det kardiovaskulære systemet. Når slippes ut i blodbanen, fører det til at blodårene til å slappe av og utvide seg. Den styrer dermed blodtrykk, øker blodstrømmen under trening eller redusere det under søvn. Hvis kroppen ikke produserer nok nitrogenoksid, sliter hjertet å pumpe blod. Dessuten kan mangel på nitrogenoksid i blodet forårsake vaskulære skader og betennelser.

Medical Fordeler

I 1998, Louis J. Ignarro, MD, co-delte Nobelprisen i medisin for sitt arbeid i å oppdage signalisering funksjoner Nitric Oxide. Hans bok "No More Heart Disease" skisserer forslag til medisinske fordeler av å øke nitrogenoksid produksjonen. Disse fordelene omfatter forebygging av blodpropp å redusere sannsynligheten for slag, til den nedadgående regulering av blodtrykk redusere hjertestans og øke den generelle helsen til kardiovaskulære systemet ved å redusere plakk og gjøre den arterielle og venen vegger sunnere. For å øke produksjonen av nitrogenoksid, foreslår Ignarro ta daglige mengder av aminosyrene arginin og Citrulline.

Funnet av nitrogenoksid rolle i sirkulasjonssystemet ført til utviklingen av Viagra, og noen forskere har anbefalt at økt nitrogenoksyd vil styrke seksuell helse.

Nitric Oxide Supplements

Mange ernæringsmessige selskaper produserer kosttilskudd som mål å øke produksjonen av nitrogenoksid. Disse produktene bruker kombinasjoner av aminosyrer Citrulline og arginin å øke cellulære produksjon av nitrogenoksid. Sistnevnte er giftig å puste og for ustabil til å svelges. Tillegget beslutningstakere hevder at vaso-strekke effekter av nitrogenoksid vil slå ut i økt blodstrøm til musklene under trening. Økt blodstrøm vil gi større transport av oksygen og næringsstoffer til musklene, og vil ta bort giftige biprodukter av trening raskere. Supplement beslutningstakere hevder at disse fordelene vil tillate brukere å trene lengre og har større intensitet, noe som fremmer raskere styrke, muskel og muskel-utholdenhet gevinster.

Side Effects

vasodilatorer kan forårsake et plutselig fall i blodtrykket. Mulige bivirkninger av noe vasodilaterende omfatter svimmelhet, hodepine, kvalme, væskeretensjon, takykardi (rask hjerterytme) og hudutslett.
I en 2004 studie utført ved Baylor University's Exercise Sport ernæring Laboratory og publisert i The Sports Nutrition Review Journal, tok vektløfting 4 g arginin alfa-ketoglutarat-funnet i kosttilskudd-i åtte uker. De viste ingen signifikante bivirkninger. Fagene rapporterte også at tilskudd ikke negativt påvirker deres humør, libido eller sove.
Mange nitrogenoksid kosttilskudd inneholder også koffein, noe som kan føre til nervøsitet, rask hjerterytme, og søvnløshet.

Kontraindikasjoner

De som lider av herpes simplex kan være lurt å unngå å ta kosttilskudd laget for å øke nitrogenoksid. Den arginine har vært knyttet til økt utbrudd.


Previous:nothing Next:mat som inneholder puriner

Relaterte artikler


 • hvordan å guide til å miste vekt
 • vitaminer som øker immunforsvaret
 • historien om glukosemåler
 • ernæringsmessige mål å senke høyt blodtrykk
 • hvordan du kan spare penger bringe lunsj til arbeid (og liker det!)
 • hvor mye burde jeg veie for høyde min?
 • Slik finner phentermine
 • måltider dietter
 • hvor mange kalorier har du tenkt å ha?
 • kosthold planlegging prinsipper
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com