å spise sukker i moderasjon

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2012-01-08
Spise sukker i moderate mengder vil hjelpe deg til å føle mindre svak hele dagen, bidrar til vekttap, og bidra til å forhindre diabetes. Det er en stor forskjell, men mellom å skjære ned og frata kroppen sukker helt. Ikke bare er å kutte ut all sukker i utgangspunktet traumatiserende til kroppen din, men det kan faktisk ha en uvillig effekt på deg mentalt. Vær svært forsiktig med noen diett plan du bestemmer deg for å begynne
en.
Half opp sukker og Splenda i oppskrifter. Splenda smaker likt vanlig sukker, slik at du og din familie er mindre sannsynlig å engang merke forskjellen. Husk at fordi Splenda er mer potent enn sukker, bør du bruke litt mindre enn det oppskriften krever. For eksempel: Hvis du trenger en kopp sukker bruke 1 /2 kopp ekte sukker og 1 /4 kopp Splenda. Til slutt, kommer det hele ned til preferanse. Med litt prøving og feiling bør du finne den perfekte balansen for baking på kort tid, og spiser mindre sukker i prosessen.
To.
Omskolere din smak knopper. Du trenger ikke dessert hver natt. En kopp med jordbær med 1 ts sukker og litt krem smaker dekadent, men har langt mindre sukker enn et wienerbrød eller et kakestykke.
Tre.
Hopp sukkerholdig frokostblanding. Hvis du er en frokostblanding eater, er sjansen stor for at det finnes en rekke frokostblandinger som du liker. Når du går på butikken sjekk ut sukkerinnholdet i dine favoritter. Ikke bli sjokkert når et frostet korn har mindre sukker enn noen frokostblandinger markedsført som "sunn". Kjøpe korn som har minst sukker-men bare hvis du liker dem
4!.
Spis mer protein. Proteinrike matvarer som kjøtt og egg vil gjøre at du føler mer full lenger. Dette betyr at du vil være mye mindre sannsynlighet for å kreve en sukkerholdig snacks.
Fem.
Grøft det hvite brødet. Karbohydrater er ikke djevelen, men de brytes ned til sukker. Det er imidlertid ulike typer karbohydrater. Noen er bedre for deg enn andre. Hvetebrød er et mye bedre valg. Hvis du ikke liker hvetebrød, mange merker tilbyr en "whitewheat" alternativ. Se opp for brød merket som "honning hvete". Disse brødene har ikke alltid inneholder mindre sukker enn hvitt brød. I noen tilfeller inneholder de mer.
Det er verdt å merke seg at hvete hot dog boller er mye mykere enn den hvite variasjon med nesten ingen merkbar smak forskjell. De fleste barn, når de har smakt dem, foretrekker dem.
6.
Tillat deg selv noen innrømmelser. Hvis du absolutt hater smaken av Diet Coke, ikke drikker det. Bare ta vare for ikke å drikke for mange brus. Hvis du ikke kan stå sukker erstatter i kaffen, bruke vanlig sukker. Husk, er du ikke unngå sukker helt, bare å spise mindre sukker.
7.
Gjør endringen en familie affære. Alle kunne stå mindre sukker i sitt vanlige kosthold. Plus, vil det være mye lettere å motstå alle sukkerholdige, preprocessed mat hvis de ikke lenger er lett tilgjengelig i hjemmet ditt.
8.
Splurge og til. Ikke føler at du ikke er "lov" til å ha et stykke kake eller noen gresskar pai på helligdager. Dette er ikke mat som du spiser regelmessig og du er mer enn rett til å behandle deg selv. En sukker rush er ikke til å angre alt det gode du har gjort for kroppen din.


Previous:nothing Next:å spise det sunneste snacks

Relaterte artikler


 • glykemisk indeks kosthold mat
 • hvordan å bryte vanen pop
 • South Beach fase 1 kosthold
 • cellulitt og kosthold
 • Jenny Craig vs NutriSystem mat
 • hvordan du kjøper og lagrer linfrøolje
 • dietter for å bli kvitt magefett
 • Cipramil vekttap
 • super raske vekttap tips
 • meksikansk mat for diabetikere
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com